Algemeen

Eerste zitting in zaak vermoorde ondernemer Frik

Woensdag is de eerste zitting in de rechtszaak van de vermoorde ondernemer Aldrik Frik. De 54-jarige directeur werd op 3 augustus dood aangetroffen in het pand van zijn eigen bedrijf aan de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn.

Verdachte in de zaak in een 58-jarige Alphenaar en mede-directeur van het bedrijf waar Frik werd aangetroffen. Het Openbaar Ministerie verdenkt de man ervan dat hij zijn zakenpartner met een zwaar voorwerp op het hoofd heeft geslagen en vervolgens met een snoer heeft gewurgd.

De zitting van woensdag betreft een pro-formazitting. Dat houdt in dat de zaak nog niet inhoudelijk wordt behandeld. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn
Advertorial Horeca vandaag 11:14

WijnSpijs Wandeling Alphen aan den Rijn

Na een succesvolle en compleet uitverkochte eerste editie van de WijnSpijs Wandeling in Alphen aan den Rijn kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven! Op 22 september is het dan eindelijk zover, de tweede editie! En ook deze keer wandel je langs 6 restaurants, die allemaal ‘hun’ WijnSpijs combinatie serveren.  

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.