Calamiteiten

Eigenaar gestolen tuinstoelen meldt zich bij politie

De eigenaar van de gestolen tuinstoelen heeft zich gemeld bij de politie! Begin deze week wisten agenten een stel tuinstoeldieven in Kerk en Zanen op te pakken en namen een aantal tuinstoelen inbeslag. De tuinstoelen werden in de omgeving van de Norbertij

De verdachten van de diefstal tuinstoelen zijn inmiddels in vrijheid gesteld. Zij hebben een oproeping voor een TOM-zitting (Taakstraf Openbaar Ministerie) meegekregen. Bij een TOM-zitting kan een officier van justitie een verdachte een taakstraf (een werkstraf of een leerstraf) of een geldboete, of een combinatie hiervan aanbieden. 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.