Handhaving Alphen aan den Rijn

Eigenaar gezocht van gestolen dure fiets

Op woensdag 20 januari controleerden handhavers in het Bospark in Alphen een persoon zonder vaste woon- of verblijfplaats. Opvallend was dat hij een dure fiets bij zich had. De politie is nu op zoek naar de echte eigenaar van de fiets.

Bij de controle gedroeg de persoon zich ‘erg vervelend’, aldus de handhavers. Daarom vroegen zij ondersteuning van de politie. “De man had een opvallend dure fiets bij zich. Hij verklaarde enigszins hoe hij aan de fiets kwam, maar dit verhaal rammelde aan alle kanten”, zo zegt de politie.

Dit was voor de handhavers en de politie reden om de fiets in beslag te nemen, zodat zij op zoek konden gaan naar de echte eigenaar van de fiets. Het vermoeden bestaat dat de fiets recentelijk uit Alphen of de omgeving van Alphen is weggenomen.

Herken jij de fiets of ken jij de eigenaar? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en noem hierbij het registratienummer 2021019063.

fiets gestolen bospark (2).jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 17:11

Toyota Yaris in de finale van Auto van het jaar 2021

De nieuwe Toyota Yaris is finalist van de komende Europese Auto van het Jaar-verkiezing! Op 1 maart 2021 wordt duidelijk of de nieuwe Toyota Yaris zich Auto van het Jaar 2021 mag noemen. Gaat de Yaris winnen?

Overige gisteren 09:55

Zo houd je je energierekening laag in de winter

Inmiddels hebben we als het goed is de winter alweer achter de rug. Dit keer leverde het relatief veel sneeuw op, terwijl het ook nog mogelijk werd om te gaan schaatsen in de buitenlucht. Als deze trend zich doorzet en de volgende winter ook weer koud is dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat het in huis wel aangenaam warm is.