Advertorial Economie

Eight bezorgt vanaf 3 september ook aan huis

Grand Café Eight introduceert Eight at Home: vanaf maandag 3 september bezorgt Eight verse maaltijden aan huis. De maaltijden zijn te bestellen via Thuisbezorgd.nl of af te halen bij de keuken van Eight at Home.

Van vlees en vis tot groente en salade. Alle producten die Eight at Home bezorgt, zijn dagvers. Vers gevangen. Vers gebakken. Vers gesneden. Vers bereid. En altijd geserveerd in een luxe en duurzame verpakking. 

Wisselend menu vanaf € 12,50
Op het menu van Eight at Home staan diverse gerechten die maandelijks wisselen. Van Hollandse pot tot Thaise gerechten en alles wat daartussen zit, vanaf 12,50 euro per maaltijd. De koks van Eight at Home koken met verse groenten en ingrediënten van het seizoen. Naast vlees- en visgerechten is er ook altijd een vegetarische optie.

Bestellen via Thuisbezorgd.nl
In de opstartfase van Eight at Home is het via Thuisbezorgd.nl alleen mogelijk om te bestellen in Kerk en Zanen en industrieterrein Molenwetering (postcodegebied 2408). In de eerste maanden wordt dit postcodegebied steeds verder uitgebreid, zodat voor het einde van het jaar iedereen in Alphen aan den Rijn gebruik kan maken van de bezorgdienst.

Afhalen voor iedereen mogelijk
Het is vanaf 3 september wel voor iedereen mogelijk om maaltijden af te halen aan de A. van Leeuwenhoekweg 38D10 in Alphen aan den Rijn. Hier is de thuismenuservice van Eight at Home gevestigd en worden alle maaltijden vers bereid. Afhalen kan op deze locatie van maandag t/m zondag tussen 17.00 uur en 21.00 uur. Van tevoren bestellen kan via 0172-224001.

Gratis Box & Bites
In september 2018 krijgt iedereen bij een bestelling van minimaal een maaltijd één portie Box & Bites ter waarde van € 12,50 cadeau. Box & Bites bestaat uit vier verschillende, verse en smaakvolle gerechtjes. Dit is een variant op het beroemde ‘Plankje Eight’ en lekker als voorafje of om te serveren op een feestje. Box & Bites zijn altijd dagverse producten en kunnen wisselen van samenstelling.

Maaltijden in samenwerking met Pursue Personal Training
Vanaf oktober 2018 staat er ook altijd een verantwoorde maaltijd voor sporters op het menu, samengesteld door chef-kok Rolf Wortman in samenwerking met Pursue Personal Training. Deze maaltijden voldoen aan de juiste hoeveelheid eiwitten, koolhydraten en andere voedingsstoffen en zijn herkenbaar aan het speciale Pursue label.

Vanaf oktober ook catering op locatie
Eight at Home verzorgt vanaf oktober 2018 ook catering voor bedrijven, feestjes, bedrijfsborrels en evenementen. Zo is Eight at Home is er ook voor bedrijven die het belangrijk vinden dat personeel bij overwerk vers en gezond eten.

Eight lekker thuis
Geïnteresseerden kunnen vanaf 3 september een bestelling plaatsen via de app of website van Thuisbezorgd.nl, van maandag t/m zondag van 17.00 uur tot 21.00. Wie Eight at Home als cateraar wil inschakelen, kan contact opnemen met Eight at Home via 0172-224001.


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.