Josh Walet

Ein-de-lijk: Alle Hens 2.0 opent de deuren na lange renovatie

Na een lange renovatie is voor Alle Hens nu eindelijk het moment daar: de deuren kunnen open. De heropening werd woensdag al feestelijk gevierd in het bijzijn van genodigden, maar vanaf donderdag 9 juni is Alle Hens 2.0 ook open voor gasten.

Eind vorig jaar werd Alle Hens officieel overgenomen door vier bekende gezichten in Alphen aan den Rijn: Daniëlle van Bar Biefstro DAAN, Bart en Walter van Bar Amsterdam en Roderick van Schatjes. Zij hebben de handen ineen geslagen om van Alle Hens een bar te maken speciaal voor dertigplussers. “Je herkent er binnenkort niets meer van terug”, zo vertelde Daniëlle toen.

Alle Hens 2.0

En daar is geen woord aan gelogen. Bij Alphenaren die bekend waren met het oude Alle Hens, zal de mond openvallen van verbazing als ze het vernieuwde Alle Hens binnenstappen. Dat werd woensdagavond al duidelijk tijdens een try-out met familie, vrienden en mensen die geholpen hebben bij het klussen. “Nog weinig mensen hadden het eindresultaat gezien. Iedereen die binnenstapte herkende het eigenlijk niet meer terug. We hebben zoveel leuke, positieve reacties gehad. Het was voor iedereen echt een wow-effect”, glundert Daniëlle.

Tekst loopt door onder de foto

Alle Hens 2.0 2.jpeg

En de naam dan? “Daar zijn we sinds vorig jaar september/oktober mee bezig geweest. We hebben veel rondgevraagd en zelfs een prijsvraag uitgeschreven, maar we werden het maar niet eens over de nieuwe naam.” Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt: er komt geen nieuwe naam. “Mensen in onze omgeving wezen ons erop dat iedereen Alle Hens kent. Het is een begrip in Alphen aan den Rijn en omstreken. Waarom zouden we zo’n gevestigde naam veranderen?” Daniëlle voegt lachend toe: “In de wandelgangen wordt het nu ook wel Alle Hens 2.0 genoemd.”

Grote renovatie

De verbouwing duurde alleen wel iets langer dan gehoopt. “De planning was eerst om in maart de deuren al te openen, maar dat schoof steeds verder op. We zijn uiteindelijk zeven maanden bezig geweest met klussen. De vertraging kwam vooral door corona en leveringsproblemen. Maar goed, tegenslagen horen erbij. Het zorgt ook voor een extra fijn en blij gevoel dat het nu eindelijk zover is.”

Het doel van de nieuwe eigenaren was een zaak creëren ‘zoals Alphen die nog niet kent’. Een nieuw concept dus. “Uit de reacties blijkt dat dit goed gelukt is. Het is een stoere bar geworden voor de 30+ doelgroep, waar de uitstraling ook naar is. Denk aan een nostalgische dansvloer, meer ruimte en een gloednieuwe trap. Maar we hebben ook pooltafels, dartborden en spelletjes. De eyecatcher is toch wel de grote tanks met bier die helemaal verlicht zijn. Alle Hens is daarmee echt hét nieuwe hippe, luxe borrel en danscafé van Alphen aan den Rijn. We kunnen niet wachten om de zaak vol te zien met gasten!”

Alle Hens is van woensdag tot en met zondag geopend.

Woensdag: 16:00 – 01:00 uur
Donderdag: 16:00 – 02:30 uur
Vrijdag: 15:00 – 04:00 uur
Zaterdag: 15:00 – 04:00 uur
Zondag: 15:00 – 04:00 uur

Alle Hens 2.0 8.jpeg

Alle Hens 2.0 5.jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Jeugd en familie gisteren 18:07

Pakjesavond staat voor de deur!

Vorige weken zijn er al heel wat schoenen gevuld met cadeautjes en lekkernijen. Vanavond is het weer zover, pakjesavond staat voor de deur! Ben jij braaf geweest dit jaar?

Advertorial Werken gisteren 16:24

Apics Flexjobs voor jouw baan in de logistiek

Ben je momenteel op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische logistieke branche? Neem dan gerust contact op met Apics Flexjobs, waar ze beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers en hun enthousiast inzetten om je met de juiste kansen te verbinden. 

Maatschappelijk gisteren 14:38

Lionsclubs Alphen weer op jacht naar koffiepunten en vreemd geld

Lionsclub Alphen en Lionsclub Rhijnhart reiken rond de feestdagen de Voedselbank in Alphen aan den Rijn de helpende hand toe. Ook dit jaar sluiten ze weer aan bij de landelijke actie voor het inzamelen van Douwe Egberts koffiepunten. Deze punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank.