Josh Walet

Eind mei werkzaamheden aan het spoor in Alphen aan den Rijn

Van 23 mei, 23:00 uur tot en met 30 mei, 05:00 uur vinden er belangrijke werkzaamheden aan het spoor plaats in Alphen aan den Rijn, uitgevoerd door ProRail. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over de werkzaamheden:

Geplande werkzaamheden:

Tussen Alphen aan den Rijn en Gouda, en Alphen aan den Rijn en Leiden Centraal zullen er van vrijdag 24 mei, 00:20 uur tot maandag 27 mei, 02:15 uur bussen worden ingezet in plaats van treinen, vanwege werkzaamheden aan het spoor. Tussen de Aziëlaan 285 en de Verbinding 1 in Alphen aan den Rijn worden werkzaamheden aan het perron uitgevoerd, inclusief aanpassingen aan de perronkappen, -randen, meubilair en bestrating, met mogelijke geluidshinder.

Van zondag 26 mei, 16:45 uur tot en met donderdag 30 mei, 01:20 uur zullen er tussen Leiden Centraal en Alphen aan den Rijn eveneens bussen worden ingezet. Reizigers tussen Utrecht Centraal en Leiden Centraal wordt geadviseerd via Schiphol Airport te reizen, en tussen Woerden en Leiden Centraal via Den Haag Centraal. Tussen de Conradstraat 43 en de Dr. J.M. den Uylsingel 16 in Alphen aan den Rijn worden onder andere rails, bielzen, wissels, spoorgrind, kabels en leidingen vernieuwd.

Op zondag 26 mei tussen 01:00 uur en 17:00 uur vinden er tussen Aziëlaan 591 en Dr.A.D. Sacharovlaan 6 werkzaamheden aan de bovenleidingen plaats, wat mogelijk geluidshinder met zich mee kan brengen. Reizigers op het traject tussen Bodegraven en Leiden Centraal kunnen tussen 06:45 uur en 16:45 uur hinder ondervinden, waarbij stopbussen worden ingezet.

Reizigers wordt geadviseerd rekening te houden met deze werkzaamheden bij het plannen van hun reis.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.