Josh Walet

El Caballo bij jou thuis: waan je even in Argentinië

De komende weken organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij El Caballo kunt bestellen.

Houd jij van Argentijns eten? Dan kan je El Caballo niet overslaan tijdens de Alphens Restaurantweek bij jou thuis. Met veel passie bereiden zij dag in dag uit het lekkerste vlees, dat ook nog eens écht uit Argentinië komt. De speciale manier van bereiden kun je proeven tijdens de Alphens Restaurantweek, gewoon bij jou thuis.

Als voorgerecht kun je kiezen uit carpaccio de carne met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en balsamicodressing, kippenvleugels met pittige chilisaus, gefrituurde stukjes kip met zoete chilisaus of serranoham met meloen.

Daarna is het tijd voor het hoofdgerecht, waarbij je kunt kiezen uit een diversiteit van vleesgerechten. Kies bijvoorbeeld voor de beroemde spareribs met een zoete, pittige of knoflook smaak. Deze spareribs zijn ook in een gezinsspecial te bestellen. Dan kan je met je hele gezin genieten! Toch liever genieten van een stuk écht Argentijnse vlees? Kies dan een voor een lekkere optie zoals malse ossenhaaspuntjes met pepersaus, een tournedos met gebakken uien, paprika en champignons, een entrecote of een ribeye. Klinkt het allemaal te lekker? Ga dan voor de mixed grill, waarbij je een vleesassortiment van de grill thuisbezorgd krijgt. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, knoflooksaus en cocktailsaus.

Heb je nog meer trek? Gelukkig heeft El Caballo ook genoeg bijgerechten. Hierbij kan je kiezen voor een gegrilde maiskolf, gebakken champignons in kruidenboter of gebakken brood met guacamole.

Loop het water je al in de mond en wil je ook genieten van het beste Argentijnse vlees bij jou thuis? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de andere deelnemers vinden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

Calamiteiten vandaag 11:44

Bedreiging op de Klepperman, politie zoekt verdachte

Er is een Burgernet bericht uitgestuurd voor een verdachte situatie aan de Klepperman (2401 GH) in Alphen. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft daarvoor een signalement vrijgegeven.

Voor Kinderen vandaag 10:41

Het Alphens Sinterklaas Journaal ook dit jaar op Alphens.nl

Het nieuwe seizoen van Het Alphens Sinterklaas Journaal is ook dit jaar weer te zien via Alphens.nl. Het is dit jaar een bijzondere editie van de bekende kinderserie uit Alphen aan den Rijn, het is namelijk het tiende seizoen!