Josh Walet
Advertorial Horeca

El Caballo: ook dit weekend weer de lekkerste spare ribs thuis

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Het restaurant is inmiddels weer geopend, maar wist je dat je ook nog steeds eten kunt afhalen of laten bezorgen? 

Bij El Caballo krijg je echt Argentijns vlees van hoge kwaliteit, op een speciale manier bereidt. Ehab legt uit hoe dat werkt: “De koeien grazen en leven in de natuur in Argentinië, waardoor het vlees zacht en mals is. Het vlees wordt altijd a la minute bereid in onze keuken. Eerst snijden we het vlees en brengen we een marinade aan. Daarna grillen we het vlees op onze houtskool grill, zodat de smaak in het vlees trekt en er een extra smaaksensatie ontstaat.” 

Het restaurant is ook weer geopend, maar El Caballo bezorgt daarnaast ook. Met een aangepaste menukaart kun je El Caballo op deze manier naar jou thuis halen. “Het is heel mooi dat we onze klanten op deze manier alsnog kunnen bedienen.” De echte specialiteit? Dat zijn de spareribs. “Dat is echt een favoriet onder onze gasten. Zeker met de keuze uit verschillende marinades zit er voor iedereen wel iets lekkers tussen." 

Menukaart

Het menu bestaat uit een selectie van El Caballo’s lekkerste gerechten. Als voorgerecht kun je bijvoorbeeld kiezen uit carpaccio de carne, hotwings of serranoham met meloen. Ook als hoofdgerecht heb je keuze uit verschillende gerechten. Kies voor Argentijns vlees van de hoogste kwaliteit, zoals de malse spareribs met een heerlijke marinade, tournedos, entrecote of rib-eye. Heb je liever verschillende soorten vlees? Kies dan voor de mixed grill. Visliefhebbers kunnen kiezen voor zalmmoot van de grill met een roomsausje of gegrilde reuze gamba’s overgoten met een knoflooksausje.

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet en sauzen. Heb jij nog meer trek? Bestel dan één van de bijgerechten: gegrilde maiskolf, gebakken champignons in kruidenboter, gepaneerde en gefrituurde uienringen, gebakken brood met guacamole, of extra friet.

Bestellen kan via https://ticket.alphens.nl/nl/agenda/30-04-2020/el-caballo-alphens-restaurantweek-aan-huis.html. El Caballo is dagelijks geopend van 17:00 tot 22:00 uur. Let op: je kunt jouw bestelling doorgeven tot 21:30 uur voor levering op dezelfde dag. Minimaal 1 uur van tevoren bestellen. El Caballo bezorgt alleen in Alphen aan den Rijn (postcodegebied 2401 t/m 2409).


Meer nieuws

Politiek vandaag 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.