Josh Walet
Advertorial Economie

Electro World Hoogendoorn blijft bezorgen, installeren en repareren

Bezorgen, installeren en repareren in tijden van de coronacrisis? Bij Electro World Hoogendoorn kan het gewoon, maar uiteraard wel met de nodige maatregelen. Hoe? Medewerker Christian legt het uit.

Veel bedrijven zijn vanwege de coronacrisis gestopt met het aanbieden van service voor het installeren en repareren van witgoed, tv en audio. Maar Electro World Hoogendoorn niet, zij blijven gewoon de service aanbieden zoals klanten dit gewend zijn, alleen dan op een aangepaste manier.

Ontzorgen

Electro World Hoogendoorn wilt klanten blijven ontzorgen en heeft daarom besloten om door te gaan met het aanbieden van bezorgen, installeren en repareren van witgoed, tv en audio. “We merken dat hier nog altijd veel vraag naar is. Wij willen deze mensen niet aan hun lot overlaten en gewoon de service blijven bieden die we altijd bieden. Daar zijn onze klanten ook erg blij mee”, vertelt Christian van Electro World Hoogendoorn.

Uiteraard gebeurt dit wel op een verantwoorde manier, geheel volgens de maatregelen van het RIVM. Er worden bijvoorbeeld extra hygiënemaatregelen genomen, waaronder het desinfecteren van het pinapparaat en het regelmatig wassen van de handen. “Met het installeren, repareren en uitleg geven was het wel even omschakelen. Normaal doen we dat namelijk binnen een afstand van 1,5 meter. Bij het installeren vragen we klanten nu dan ook om in een andere ruimte plaats te nemen. Daarna geven we de instructies op afstand.” Ook wordt er van tevoren gebeld of en hoe de afspraak door kan gaan.

Welkom in de winkel

Uiteraard zijn klanten ook gewoon welkom in de winkel. De winkel hanteert de reguliere openingstijden, maar er worden wel extra maatregelen genomen. Er geldt bijvoorbeeld een deurbeleid waarbij er maximaal vijf klanten tegelijk toe worden gelaten. “Gelukkig is het nog niet voorgekomen dat we klanten bij de deur hoefden te weigeren of te verzoeken om op een ander moment terug te komen. Onze klanten komen vaak verspreid over de dag”, vertelt Christian. Deze maatregelen zijn geheel volgens de richtlijnen van het RIVM en Techniek Nederland.

Online shoppen via de webshop

Ga je liever zo min mogelijk de deur uit? Dat is geen probleem. Sinds 1 februari 2020 is Hoogendoorn Witgoed doorgegaan onder een nieuwe winkelformule. Dit betekent dat de witgoedspecialist nu Electro World Hoogendoorn heet en is aangesloten bij de webshop, waar je alle producten eenvoudig online kunt bestellen. Naast witgoed nu ook tv en audio.

Electro World Hoogendoorn is gevestigd aan de Euromarkt 131 in Alphen aan den Rijn. De winkel is op maandag geopend van 13:00 tot 17:30 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Advies nodig? Bel dan naar 0172 – 424499.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.