Josh Walet

Electrolux huurt voormalig distributiecentrum Hoogvliet, Technische Unie breidt uit

Vorig jaar kochten HighBrook Investors en Proptimize twee leegstaande distributiecentra in Alphen aan den Rijn. Het ene distributiecentrum is volledig verhuurd aan Electrolux, een groot deel van het andere distributiecentrum is verhuurd aan de Technische Unie.

Dat meldt Vastgoedjournaal. Het gaat om een totaal van circa 50.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte aan de Eikenlaan 265 en Distributieweg 17. De twee distributiecentra zijn aangekocht door middel van een off market transactie van Hoogvliet ten behoeve van de CityLink Portefeuille. Recent hebben HighBrook Investors en Proptimize de distributiecentra volledig verhuurd.

Het circa 5.000 m² grote distributiecentrum aan de Distributieweg is volledig verhuurd aan Electrolux, wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik. Het distributiecentrum aan de Eikenlaan omvat in totaal circa 45.000 m². Van deze ruimte huurt de Technische Unie circa 30.000 m². Een logistieke dienstverlener huurt de overige 15.000 m² aan de Eikenlaan.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport gisteren 15:57

Voor de zomer meer duidelijkheid over nieuwe locatie TV Nieuwe Sloot

Eerder deze maand kreeg Tennisvereniging Nieuwe Sloot slecht nieuws: het racketcentrum kon niet vernieuwd worden. Sinds vorige week kan de vereniging weer wat optimistischer naar de toekomst kijken. Voor de zomer komt namelijk meer duidelijkheid over een nieuwe locatie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 13:45

Afronding Klimaatbos uitgesteld vanwege regenval

De afgelopen maanden is langs de N11 hard gewerkt aan het Alphense Klimaatbos. Hoewel de werkzaamheden op 28 maart afgerond hadden moeten zijn, is het Klimaatbos nog niet af. Dit vanwege weeromstandigheden.

Overige gisteren 11:32

Zuid-Holland overweegt centrumlinkse coalitie

Met Fred Teeven als verkenner en de grote winnaar van de verkiezingen, BoerBurgerBeweging, worden de verschillende mogelijke coalities voor een nieuw college in Zuid-Holland onderzocht. Woensdag maakte de verkenner bekend welke partijen als eerst met elkaar om de tafel gaan.