Josh Walet

Electrolux huurt voormalig distributiecentrum Hoogvliet, Technische Unie breidt uit

Vorig jaar kochten HighBrook Investors en Proptimize twee leegstaande distributiecentra in Alphen aan den Rijn. Het ene distributiecentrum is volledig verhuurd aan Electrolux, een groot deel van het andere distributiecentrum is verhuurd aan de Technische Unie.

Dat meldt Vastgoedjournaal. Het gaat om een totaal van circa 50.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte aan de Eikenlaan 265 en Distributieweg 17. De twee distributiecentra zijn aangekocht door middel van een off market transactie van Hoogvliet ten behoeve van de CityLink Portefeuille. Recent hebben HighBrook Investors en Proptimize de distributiecentra volledig verhuurd.

Het circa 5.000 m² grote distributiecentrum aan de Distributieweg is volledig verhuurd aan Electrolux, wereldleider in huishoudelijke apparatuur en apparatuur voor professioneel gebruik. Het distributiecentrum aan de Eikenlaan omvat in totaal circa 45.000 m². Van deze ruimte huurt de Technische Unie circa 30.000 m². Een logistieke dienstverlener huurt de overige 15.000 m² aan de Eikenlaan.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.