Elles in 't Veld voorzitter VOA

Tijdens een feestelijke jaarvergadering van de Vereniging van Ondernemingen in Alphen (VOA) is Elles in 't Veld benoemd tot de nieuwe voorzitter. 

Elles in 't Veld volgt Eric Carree op, die na ruim 6 jaar afscheid nam. In de Arena van het Archeon werd met gepaste afstand op de tribunes de jaarvergadering gehouden.  

Burgemeester Spies sprak namens de gemeente haar waardering uit voor de scheidende voorzitter. Er waren videoboodschappen en interviews met mensen die Carree van dichtbij hebben meegemaakt. TV presentator Frank Evenblij (Bureau Sport) was gespreksleider, waarbij zowel Eric Carree als de gast op een trainingsfiets moesten trappen. Het gospel- en soulkoor Elijah gaf een verrassingsoptreden. De leden waren verspreid tussen de leden gaan zitten ("ik verwonderde me al over zoveel nieuwe gezichten", aldus Carree) en stonden plotseling op om te gaan zingen. 

De nieuwe voorzitter Elles in 't Veld moest uiteraard haar eerste toespraak houden. Ze gaf aan dat de VOA niet alleen de grootste ondernemersvereniging van Nederland is, maar ook de meest actieve. Ze pleitte voor behoud van bedrijfsterreinen, en vindt dat woningbouw niet daar maar in de Gnephoek moet plaatsvinden. Daarnaast riep ze de Alphense ondernemers op om innovatie en duurzaamheid tot kernwaarden van hun bedrijf te maken.  


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 13:38

Opkoopbescherming is juridische uitdaging voor gemeente

De Alphense gemeenteraad heeft eerder besloten een tijdelijke regeling  opkoopbescherming voor woningen in te voeren. Naar nu blijkt zitten hier haken en ogen aan. Er is namelijk twijfel over het nut van een opkoopbescherming.

Politiek vandaag 12:31

Alpherium stapelt containers definitief vier hoog

Het Alpherium, de Alphense overslagterminal, zal definitief containers vier hoog plaatsen. Er loopt al geruime tijd een proef waarvan de resultaten voldoen. De gemeenteraad gaat akkoord, maar heeft wel een verzoek neergelegd voor een ruimere groenvoorziening rond het complex.

Gezondheid en welzijn vandaag 10:19

Hecht GGD Hollands Midden ‘on tour’: HPV-prikbus bij treinstation Alphen aan den Rijn

Hecht GGD Hollands Midden gaat komende week op pad met een speciale HPV-prikbus. Van 5 tot en met 9 juni staat de duidelijk herkenbare blauwpaarse bus afwisselend bij treinstations Alphen aan den Rijn en Gouda. Dit in het kader van de ‘Mis ‘m niet’-campagne waarvoor staatssecretaris Van Ooijen op 31 mei het startschot gaf.