Elles in 't Veld voorzitter VOA

Tijdens een feestelijke jaarvergadering van de Vereniging van Ondernemingen in Alphen (VOA) is Elles in 't Veld benoemd tot de nieuwe voorzitter. 

Elles in 't Veld volgt Eric Carree op, die na ruim 6 jaar afscheid nam. In de Arena van het Archeon werd met gepaste afstand op de tribunes de jaarvergadering gehouden.  

Burgemeester Spies sprak namens de gemeente haar waardering uit voor de scheidende voorzitter. Er waren videoboodschappen en interviews met mensen die Carree van dichtbij hebben meegemaakt. TV presentator Frank Evenblij (Bureau Sport) was gespreksleider, waarbij zowel Eric Carree als de gast op een trainingsfiets moesten trappen. Het gospel- en soulkoor Elijah gaf een verrassingsoptreden. De leden waren verspreid tussen de leden gaan zitten ("ik verwonderde me al over zoveel nieuwe gezichten", aldus Carree) en stonden plotseling op om te gaan zingen. 

De nieuwe voorzitter Elles in 't Veld moest uiteraard haar eerste toespraak houden. Ze gaf aan dat de VOA niet alleen de grootste ondernemersvereniging van Nederland is, maar ook de meest actieve. Ze pleitte voor behoud van bedrijfsterreinen, en vindt dat woningbouw niet daar maar in de Gnephoek moet plaatsvinden. Daarnaast riep ze de Alphense ondernemers op om innovatie en duurzaamheid tot kernwaarden van hun bedrijf te maken.  


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).