En de winnaar is...

Deze maand kon je elf dagen lang voor een smakelijke prijs genieten van heerlijke meergangendiners bij restaurants in Alphen aan den Rijn en omstreken. Aan de Alphens Restaurantweek zat dit jaar een avontuurlijke prijs verbonden. Frangken Tuhumena van 333travel maakte vandaag de gelukkige winnaar van de rondreis door Jordanië bekend. 

Van 15 tot en met 25 mei kon je bij zestien deelnemende restaurants in Alphen en omstreken genieten van smakelijke meergangendiners. Restaurants ’s Molenaarsbrug, De Stadsherberg, Maggie Blue, Restaurant ’t Haasje, Restaurant De Zeeger, De Beren, De Gelaardse Kat, Koeien en Kaas, Wet ’n Wild, Grand Café Eight, Tamarinde The Indian Kitchen, Brasserie de Alphense Burgemeester, Osteria La Piazza, Buuren Fine Dining, Senzaa en Bon Bini Restaurant legden Alphenaren elf dagen lang in de watten. 

Avontuurlijke twist 

Dit jaar maakte je met jouw etentje kans op een 8-daagse individuele rondreis door Jordanië voor twee personen. Tijdens deze trip bezoek je met z’n tweeën alle hoogtepunten van het land. En dat zijn er nogal wat, want Jordanië is gezegend met een indrukwekkende historie. Dit komt tot leven in de vele opgravingen van de antieke gebouwen, die nog in zeer goede staat zijn. 

Maar behalve historie heeft het land nog meer te bieden. Je verblijft een nacht in het prachtige, uitgestrekte zand- en rotslandschap van de woestijn Wadi Rum en drijft een tijdje in de Dode Zee. En je verkent de schitterende onderwaterwereld van de Rode Zee. Kortom, de winnaar van deze rondreis kan zich opmaken voor een bijzondere, afwisselende rondreis! 

333travel

De reis wordt mede mogelijk gemaakt door 333travel. Deze Alphense reisorganisatie is specialist in het organiseren van individuele verre reizen op maat. Sinds 2000 laten ze reizigers kennismaken met de mooiste verre bestemmingen! Met de op maat gemaakte privéreizen bieden zij je een unieke en vooral individuele beleving. Denk daarbij aan kleinschalige hotels en nét wat andere routes. Hun jarenlange ervaring, transparantie over de verwachtingen én de deskundigheid van de reisspecialisten verzekeren je van een onvergetelijke rondreis. De winnaar kan zich dan ook opmaken voor een diverse en vooral unieke rondreis.

Winnaar 

Nadat iedereen hun bonnetje ingeleverd heeft de afgelopen dagen, werd dinsdag 30 mei de winnaar bekend gemaakt. Dit werd gedaan door Frangken Tuhumena, eigenaar van 333travel, en Jur Bannenberg, afdelingshoofd van Alphens.nl. "Jordanië is het verborgen pareltje in het Midden-Oosten, ik wens de winnaar veel plezier", aldus Tuhumena. Bannenberg laat weten blij te zijn met het aantal deelnemers en kijkt uit naar een mooie volgende editie.

Ben je benieuwd wie de gelukkige winnaar is die acht dagen lang door Jordanië mag reizen? Bekijk het onderstaande filmpje! 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alphens.nl (@alphens.nl)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.