Parkvilla
Advertorial Cultuur

Energieke humor in voorstelling Klaas Prins

Op zaterdag 10 oktober komt cabaretier en stand-up comedian Klaas Prins naar Parkvilla. Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. In zijn show is Klaas ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar bovenal onvoorspelbaar.

Kun je de beste versie van jezelf worden? In zijn voorstelling 'Maar Nog Niet Helemaal' vraagt de jonge cabaretier zich af waarom mensen doen wat ze doen en zoekt hij met scherpe grappen en originele liedjes naar de ultieme manier om alles eruit te halen wat er in zit.

Klaas stond in 2016 de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder heeft hij aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt, zoals First Dates, Beste Kijkers, Ranking the Stars en was hij de vaste presentator van Humor TV.  

Voor meer informatie en tickets, kijk op www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).