ENJOY
Advertorial Eten en drinken

ENJOY KONINGSDAG!

Coffeebar en lunchroom ENJOY is met Koningsdag gezellig open! Op dinsdag 27 april van 11.00 uur tot 16.00 uur staan ze voor je klaar. Je kunt hier onder andere terecht voor ontbijt, lunch, smoothies, koffie, thee, taart en koek.

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

ENJOY KONINGSDAG! (foto: ENJOY)
ENJOY KONINGSDAG! (foto: ENJOY)
ENJOY KONINGSDAG! (foto: ENJOY)
ENJOY KONINGSDAG! (foto: ENJOY)
ENJOY KONINGSDAG! (foto: ENJOY)
ENJOY KONINGSDAG! (foto: ENJOY)
ENJOY KONINGSDAG! (foto: ENJOY)

Wist je al dat ENJOY (voorheen Healthy and Joy) voor 95% vegan gerechten en dranken verkoopt? En wist je ook dat het menigeen verbaasd hoe lekker de dranken en gerechten zijn!?!

KONINGSDAG SPECIAL

Voor Koningsdag heeft ENJOY een speciale KINGS FREAKSHAKE bedacht! Met andere woorden een heerlijke oranje milkshake met een een flinke toef slagroom!

Om jezelf deze dag helemaal te verwennen heeft ENJOY ook speciaal voor deze dag een feestelijk taartje in de aanbieding. Let op! OP = OP

Je kunt bij ENJOY terecht voor verschillende vegan, glutenvrije en suikervrije taartjes en koeken. Ideaal wanneer je graag op je lijn let of rekent moet houden met allergenen.

KOEKJE ERBIJ?

Als je op Koningsdag graag in de Hollandse stemming blijft, dan moet je naast de KINGS FREAKSHAKE ook echt een roze koek bij ENJOY komen halen!

Deze roze koeken zijn volledig plantaardig en helemaal vrij van onnatuurlijke toevoegingen. Oh ja en dus ook vrij van geplette luizen....

TASTY WALK

Sinds enkele weken kan in Alphen ook een tasty walk worden gelopen. Een wandeling langs 6 verschillende eetgelegenheden in Alphen. En zo ook langs ENJOY!

Ook de tasty walkers kunnen op Koningsdag een KINGS FREAKSHAKE met een lekkernij erbij verwachten! Hoe leuk is dat? Wandelen en eten tegelijk? Alle calorieën loop je er meteen weer vanaf. Ideaal toch? ;)

ENJOY

Dinsdag tm zaterdag is ENJOY geopend van 9.00 - 17.00 uur en op zondag van 11.00 - 17.00 uur. Op die dagen opent het terras om 12.00 uur en kan men weer heerlijk genieten van het sociale horeca leven.

Je vindt ENJOY in de Van Mandersloostraat 55. Het kleurrijke blauwe pand met gele picknicktafels kan niet missen :)

Volg ENJOY ook via Instagram en Facebook, zo blijf je op de hoogte van al het lekkers dat zij aanbieden!


Meer nieuws

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.