Advertorial Evenementen

Er valt zoveel te wensen, maar wat wens jij?

Zaterdag staat de Aarhof weer volledig in het teken van Valentijnsdag. Het Aarhof-promoteam nodigt jou uit een wens te doen voor jouw geliefde met het PIN&WIN spel.

Doe zaterdag 9 februari a.s. een aankoop bij een van de Aarhof winkels en betaal deze met je PIN.  Op vertoon van je PIN bon mag je een wens achterlaten op onze 'wensen-wand’.De allerliefste wensen belonen wij dan met een leuke Valentijnsverrassing die je dan donderdag 14 februari in de Aarhof mag komen ophalen.

Ben je zaterdag met je grote liefde of met een vriend of vriendin, je vader of moeder, opa, oma etc. in de Aarhof aanwezig! Laat je dan fotograferen door ons Fotomannetje en helemaal leuk - je krijgt de foto direct geprint mee naar huis.

 Dus genoeg reden om zaterdag even een bezoek te brengen naar het gezelligste winkelcentrum van Alphen aan den Rijn - De Aarhof. 

Parkeren kan weer volop op het Aarhofdak.

In de Aarhof beleef je het allemaal!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie 16 aug. 2019 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.