Advertorial Evenementen

Er valt zoveel te wensen, maar wat wens jij?

Zaterdag staat de Aarhof weer volledig in het teken van Valentijnsdag. Het Aarhof-promoteam nodigt jou uit een wens te doen voor jouw geliefde met het PIN&WIN spel.

Doe zaterdag 9 februari a.s. een aankoop bij een van de Aarhof winkels en betaal deze met je PIN.  Op vertoon van je PIN bon mag je een wens achterlaten op onze 'wensen-wand’.De allerliefste wensen belonen wij dan met een leuke Valentijnsverrassing die je dan donderdag 14 februari in de Aarhof mag komen ophalen.

Ben je zaterdag met je grote liefde of met een vriend of vriendin, je vader of moeder, opa, oma etc. in de Aarhof aanwezig! Laat je dan fotograferen door ons Fotomannetje en helemaal leuk - je krijgt de foto direct geprint mee naar huis.

 Dus genoeg reden om zaterdag even een bezoek te brengen naar het gezelligste winkelcentrum van Alphen aan den Rijn - De Aarhof. 

Parkeren kan weer volop op het Aarhofdak.

In de Aarhof beleef je het allemaal!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadshart gisteren 20:50

Volgend jaar "Zwarte Gondelvaart" ?

De traditionele gondelvaart is dit jaar niet doorgegaan. De belangstelling om deel te nemen was sterk teruggelopen en het pakket eisen dat de gemeente op tafel legde groeide ieder jaar. Feestboten werden verboden en de kosten waren te hoog geworden. Een aantal Alphenaren denkt de oplossing te hebben. 

Advertorial Horeca gisteren 19:09

Beleef Italiƫ in Alphen aan den Rijn

Osteria La Piazza heeft nog maar kort zijn deuren geopend. Het restaurant heeft zich laten inspireren door Italië, waar een Osteria een ontmoetingsplek voor vrienden en familie is. Maar Osteria La Piazza is meer dan dat. Je kan er namelijk ook lunchen, dineren en borrelen. En dat op z’n Italiaans!  

Politiek gisteren 18:03

Theater Castellum gaat volgende zomer op de schop

Theater Castellum is van juni tot en met oktober 2020 gesloten. Er is dan een grote verbouwing van onder meer de entree, kassa, garderobe, trappenhuizen en foyers. Ook wordt de horecakeuken verplaatst.

Politiek gisteren 17:17

Bedrijventerreinen kunnen niet zomaar worden bebouwd

Woningen in plaats van een bedrijventerrein is in theorie een mooie oplossing voor de woningnood. Wethouder Gerard van As wijst echter op de krapte voor vestiging van bedrijven in Alphen aan den Rijn.

Horeca gisteren 16:14

Geen gondelvaart meer, wat dan?

17 september 2019 wordt het eerste jaar zonder gondelvaart, toch is het niet stil in Alphen aan den Rijn. In het dorp zijn er veel andere dingen te doen.