Advertorial Evenementen

Er valt zoveel te wensen, maar wat wens jij?

Zaterdag staat de Aarhof weer volledig in het teken van Valentijnsdag. Het Aarhof-promoteam nodigt jou uit een wens te doen voor jouw geliefde met het PIN&WIN spel.

Doe zaterdag 9 februari a.s. een aankoop bij een van de Aarhof winkels en betaal deze met je PIN.  Op vertoon van je PIN bon mag je een wens achterlaten op onze 'wensen-wand’.De allerliefste wensen belonen wij dan met een leuke Valentijnsverrassing die je dan donderdag 14 februari in de Aarhof mag komen ophalen.

Ben je zaterdag met je grote liefde of met een vriend of vriendin, je vader of moeder, opa, oma etc. in de Aarhof aanwezig! Laat je dan fotograferen door ons Fotomannetje en helemaal leuk - je krijgt de foto direct geprint mee naar huis.

 Dus genoeg reden om zaterdag even een bezoek te brengen naar het gezelligste winkelcentrum van Alphen aan den Rijn - De Aarhof. 

Parkeren kan weer volop op het Aarhofdak.

In de Aarhof beleef je het allemaal!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 13:39

Buurt-AED geplaatst in Oude Ambachtenwijk

In de Oude Ambachtenwijk is bij de Huisartsenpraktijk Het Ambacht aan de Mandenvlechter 10B een Automatische Externe Defibrillator (AED) geplaatst.

Advertorial Overige vandaag 11:11

Brugklassers strijden tijdens Alphense finale Read2Me

Op dinsdagavond 10 maart gaan acht voorlezers de strijd met elkaar aan: wie is de beste voorlezer? Wie weet de jury en het publiek het meest te boeien? Wie zorgt er voor dat iedereen, op het moment dat de voorlezer klaar is, denkt: lees alsjeblieft door, ik wil weten hoe het afloopt!

Calamiteiten vandaag 01:33

Dode en gewonden bij steekpartij

Aan het Topaasplantsoen in Alphen aan den Rijn zijn in de nacht van zaterdag op zondag een dode en meerdere gewonden gevallen bij een steekpartij. Het incident gebeurde rond de klok van 00:45 uur.

Gemeente gisteren 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.