Gemeente druk bezig met oplossing voor Julianabrug

Net als eerder dit jaar is ook nu weer een monteur dag en nacht aanwezig bij de Koningin Julianabrug in Alphen aan den Rijn. De brug vertoonde de afgelopen week weer meerdere storingen. Wethouder Kees van Velzen: "Het is een ongehoord probleem!"

Onlangs kwam het bericht dat de Koningin Julianabrug lang genoeg storingsvrij was om te worden overgedragen aan de gemeente Alphen aan den Rijn. Helaas volgde de afgelopen week de ene na de andere storing. Wethouder Van Velzen baalt ervan. "Het zijn kinderziektes. Er zit een probleem in de elektrische installatie en aan de oplossing wordt gewerkt. Er zit ook weer een monteur die hier blijft totdat de brug weer storingsvrij is."

Klachten van inwoners gaan vooral over de manier waarop gecommuniceerd wordt dat de Julianabrug weer in storing is. Zij merken in een te laat stadium dat zij een andere route moeten kiezen om de rivier over te steken.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Limesjaar 2022 gisteren 12:21

ROMEINEN Schilder

Als je de geschiedenisboekjes moet geloven, hadden Romeinse vrouwen niks te vertellen. Thuis niet waar de pater familias het voor het zeggen had. Buitenshuis evenmin want de vrouw stond achter de kookpot. Gelukkig hoeven we die boekjes niet te geloven: vrouwen waren ook gewoon zelfstandig aan het werk.

Advertorial Theater gisteren 10:56

Superjuffie vliegt naar Theater Castellum

Woensdag 5 oktober is het de Dag van de Leraar. Castellum heeft een wel heel bijzondere juf die naar het theater komt vliegen, namelijk Superjuffie.

Werken gisteren 09:33

De nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.