Erepenning voor organisatie Zomerspektakel aan het Meer

Op 7 juni ontvangt de organisatie van het Zomerspektakel aan het Meer de erepenning uit handen van burgemeester Liesbeth Spies. De erepenning is een onderscheiding bedoeld voor personen of organisaties die bijzondere inspanningen hebben verricht voor de Alphense gemeenschap.

De organisatie van het evenement Zomerspektakel aan het Meer zorgt meerdere jaren voor een groot evenement met meerdere artiesten (nationaal en internationaal) en sport- en spelactiviteiten, waar menig Alphenaar op af komt. In 2018 trok het evenement 60.000 bezoekers over het hele weekend. Het evenement zet de gemeente Alphen aan den Rijn op de kaart in de regio en is goede citymarketing voor de gemeente. Daarnaast zet de organisatie zich voor een langere tijd intensief in voor de organisatie van het evenement. Deze uitzonderlijke activiteiten zijn voor het college aanleiding om de erepenning aan de organisatie van Zomerspektakel aan het Meer uit te reiken.

Zomerspektakel aan het Meer vindt dit jaar plaats van vrijdag 7 juni tot en met zondag 9 juni en wordt voor de zevende keer georganiseerd.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:41

Alphense tweeling wint Rijswijkse wielermeerdaagse

In Rijswijk ging de jeugd drie dagen lang de strijd tegen elkaar aan op de racefiets tijdens de Rijkswijkse wielermeerdaagse. De Alphense Quinty en Sanne Keijzer kwamen ook in actie.

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:12

Nieuwe Rede: uniek wonen tussen water en polder

Wonen te midden van de natuur en omringd door water? Het kan in het unieke, eigentijdse nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden. Naast de unieke ligging tussen water en polder zijn alle woningen stuk voor stuk bijzonder comfortabel, flexibel indeelbaar en toekomstbestendig. Bovendien zijn er nog enkele woningen beschikbaar. Lees snel verder en ontdek de unieke plek en het woningaanbod.