Josh Walet

Ernstig ongeval op Oranje Nassausingel veroorzaakt drie gewonden

Op de Oranje Nassausingel heeft zich vanavond rond 18:00 uur een ernstig ongeval voorgedaan, waarbij drie personen, waaronder één zwangere vrouw, gewond zijn geraakt. De Oranje Nassausingel is tijdelijk afgesloten voor verkeer, wat mogelijk vertragingen kan veroorzaken voor weggebruikers in de omgeving. 

De omvang van de schade is aanzienlijk, met een grote ravage tot gevolg. Voor alle drie de gewonden kwam er een ambulance ter plaatse. De bestuurder van één van de voertuigen is aangehouden door de politie.

De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen en het verkeer te regelen. De politie gaat een uitgebreid onderzoek starten op de Oranje Nassausingel naar de toedracht van het ongeluk.

De Oranje Nassausingel is tijdelijk afgesloten voor verkeer, wat mogelijk vertragingen kan veroorzaken voor weggebruikers in de omgeving. Verkeersdeelnemers worden geadviseerd alternatieve routes te nemen indien mogelijk.

Meer informatie over het incident volgt zodra dit beschikbaar is.

WhatsApp Image 2024-05-04 at 18.58.24 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-05-04 at 18.58.25.jpeg

WhatsApp Image 2024-05-04 at 18.58.24.jpeg

WhatsApp Image 2024-05-04 at 18.58.22.jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement 21 jun. 2024 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.