Restaurant 't Haasje

Ervaar de diversiteit van Restaurant ’t Haasje

Van 15 tot en met 25 mei is het eindelijk weer zover: de Alphens Restaurantweek! Deze elf dagen zijn natuurlijk niks zonder gezellige restaurants en heerlijk eten. Restaurant ’t Haasje heeft een speciaal meergangendiner samengesteld. Proef en ervaar het zelf!

Bij Restaurant ’t Haasje heb je ongetwijfeld een knusse en gezellige avond. Je ervaart diverse specialiteiten in een landelijke omgeving. Maar ook het oude gebouw geeft je een warm gevoel en verrast je met authentieke glas-in-lood elementen. Klinkt dat niet als een sfeervolle avond?

Divers smullen

Het driegangendiner begint natuurlijk met het voorgerecht. Kies jij voor de vis trio met schotse gerookte zalm, Hollandse garnalen en hangcultuur mosselen? Ga je voor de huisgemaakte ‘Pulled pork’ met slamix en afgetopt met balsamico-dresing? Of kies je toch voor de frittata met voorjaarsgroente en geitenkaas?

Tijdens het hoofdgerecht kun je kiezen uit verschillende heerlijke gerechten. Zo kun je genieten van roodbaarsfilet met dille-roomsaus. Gek van de Aziatische keuken? Kies dan voor de scharrelkip-dijspies op Indische wijze met mangochutney. Meer zin in vlees? Kies dan het geitenlam met worst, bitterbal en filet met passend garnituur. Is sushi helemaal jouw ding? Neem dan de grote sushi met komkommer en sesam. Begint jouw maag ook al te knorren?

Een driegangenmenu is niks zonder nagerecht. Daarom heeft Restaurant ’t Haasje ook twee heerlijke nagerechten voor jou op het menu staan. Zo kun je kiezen voor de rabarber-broodpudding met vegan kokoschocolade en kokosvanilleroomijs. Houd jij van verassingen? Ga dan voor de dessertverrassing op basis van gebak met mousse en ijs uit eigen keuken. Dat wordt gegarandeerd smullen!

Ja ik wil reserveren >

Over de Alphens Restaurantweek

Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.