Tamarinde The Indian Kitchen

Ervaar de smaaksensatie van de Indiase keuken bij Tamarinde

Van 15 tot en met 25 mei is het eindelijk weer zover: de Alphens Restaurantweek! Deze elf dagen zijn natuurlijk niks zonder gezellige restaurants en heerlijk eten. Het Indiase restaurant Tamarinde heeft een speciaal meergangen keuzediner samengesteld. Proef en ervaar het zelf!

Zin in een authentiek Indiaas gerecht? Tamarinde The Indian Kitchen, gevestigd aan de Pieter Doelmanstraat, is een restaurant waar je kan genieten van de vele smaken en aroma's die de Indiase keuken te bieden heeft. En dat tijdens de Alphens Restaurantweek voor maar € 29,95. Bij het restaurant gaat het niet om de kruiden, maar om de smaakbeleving. Tamarinde The Indian Kitchen is bovendien een restaurant dat modern en traditioneel combineert in zowel keuken als inrichting.

Ervaar de smaakbeleving

Bij Tamarinde begin je de avond met een smakelijk voorgerecht. Het voorgerecht kun je helemaal zelf uitkiezen. Ga jij voor een verrukkelijk vegetarisch voorgerecht? Of ga je toch voor een voorafje met vlees? Neem een kijkje op de menukaart en kies! Alles is mogelijk bij Tamarinde.

Na het voorgerecht kun je een hoofdgerecht bestellen. Er staan twee smaakvolle curry’s op het menu waar je uit kunt kiezen. Ga je voor de vegetarische curry of ga je voor de curry met vlees? Beide curry’s worden geserveerd met rijst. Wij krijgen al trek, jij ook?

Als afsluiter van de avond kun je kiezen voor een dessert van de menukaart of een heerlijke koffie. Is dat geen goede afsluiter?

Ja ik wil reserveren >

Over de Alphens Restaurantweek

Van 15 tot en met 25 mei kun jij weer smullen van een meergangen keuzemenu bij één van de 16 deelnemende restaurants. Dineer jij bij je favoriete restaurant? Of kom je uit je comfortzone en ga je dineren bij een voor jou nieuw restaurant? Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek!


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.