Marquardt Keukens Zoeterwoude
Advertorial Wonen en bouwen

Ervaar de Urban wereld bij Marquardt Keukens

Bij Marquardt Keukens Zoeterwoude kun je terecht voor authentieke keukens van hoge kwaliteit. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd in de showroom: modern, landelijk, klassiek, greeploos en urban. Dit keer lichten we de urban keuken uit.  

Tekst loopt door onder het fotoalbum.

Foto album

Urban keuken 5.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
Urban keuken 1.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
Urban keuken 6.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
Urban keuken 4.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
Urban keuken 3.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)
Urban keuken 2.jpg (foto: Marquardt Keukens Zoeterwoude)

Urban is een populaire stijl die wordt gekenmerkt door donkere kleuren zoals zwart of antraciet. De hoge kasten die vaak gepaard gaan met een urban keuken doen denken aan wolkenkrabbers in een grote stad. De urban stijl wordt ook gekenmerkt door de inzet van zwart staal, steen en hout. Deze hoofdmaterialen worden vaak met elkaar afgewisseld in het ontwerp. Omdat een urban keuken rust en symmetrie uit moet stralen, wordt er wel met een duidelijke hoofdkleur gewerkt.

Een urban keuken bij Marquardt Keukens
“Bij een urban keuken gaat het om het creëren van een stedelijk gevoel”, vertelt ondernemer Filip Gels. “Door hoogte en verschillende elementen met elkaar te combineren creëer je echt een stedelijk gevoel. Vaak wordt er in het ontwerp ook ruimte gemaakt voor planten, bijvoorbeeld in de vorm van een grote plantenbak of door het plaatsen van een rek met verse kruiden. Dit doet bijvoorbeeld denken aan een stadspark.”

“Belangrijk om te beseffen is dat een urban keuken niet hetzelfde is als een zwarte keuken. Niet elke zwarte keuken is namelijk een urban keuken. Er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een klassieke keuken met zwart materiaal. Bij een klassieke keuken wordt er bijvoorbeeld gewerkt met geprofileerde fronten en verschillende breedtes, terwijl bij een urban keuken het lijnenspel erg belangrijk is.”

Ben jij benieuwd naar een keuken in de urban stijl? Op zondag 3 november organiseert Marquardt Keukens Zoeterwoude een kookdemonstratie en kun je meteen alle stijlen bekijken. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

Marquardt Keukens Zoeterwoude is gevestigd aan de Hoge Rijndijk 299 B in Zoeterwoude. Kijk voor meer informatie op de website of neem een kijkje op Instagram of Facebook.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur gisteren 17:15

DWDD-favorieten in Castellum

Ze zijn de favorieten van Matthijs van Nieuwkerk. Daarom zette hij ze, voordat hij stopt, nog even in de spotlight van De Wereld Draait Door: Jett Rebel en Her Majesty. In maart en april zijn deze DWDD-favorieten te zien in Castellum.

Overige gisteren 16:06

Ooievaar 119 gespot in Spanje

In samenwerking met stichting STORK ringt Avifauna ieder jaar jonge wilde ooievaars. Van één van deze ooievaars is een terugmelding gekomen.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:52

17 maart NAH-café over de Hulpkaart

Elkaar ontmoeten en ervaringen met elkaar delen helpt. Tom in de Buurt organiseert daarom voor mantelzorgers en mensen met niet-aangeboren hersenletsel drie tot vier keer per jaar een NAH-café in Aquarijn. Aanstaande 17 maart is de Hulpkaart het onderwerp van gesprek.

Advertorial Algemeen gisteren 14:03

Walk&Talk 3 maart

Werkzoekend? Wat doet het met jou en wat doet het met je directe omgeving? Van de ene op de andere dag moet je min of meer gedwongen op zoek naar ander werk. Het verliezen van je baan kan veel vragen oproepen.

Blog Opinie gisteren 13:25

Alleen Alphense Boys voetbalt zondag

Er wordt weinig gevoetbald komend weekeinde. Van de Alphense clubs komt alleen Alphense Boys in actie. Dat gaat zondag gebeuren in Leidschendam waar RKAVV de tegenstander is.