Economie

Escape Room opent donderdag aan de Energieweg

Alphen aan den Rijn is straks een attractie rijker, wanneer de eerste Escape Room in Alphen de deuren opent. Aan de Energieweg opent deze week een Escape Room in de stijl van een Egyptische tombe.

Initiatiefnemers van de Escape Room zijn Marcel Minnee en Nils van Oest. Naast handige mannen zijn Minnee en Van Oest ook echte Escape Room-fanaten. Het werd al snel hun droom om een Escape Room te bouwen met weinig tot geen sleutels of hangsloten. De visie voor een vol-automatische multimedia room was geboren.

Bezoekers van de Alphense Escape Room moeten in de tombe vol raadsel en opschriften een schat zien te vinden. "Eindelijk is het zover na een jaar van plannen maken, verhalen bedenken, puzzelen, bouwen, schilderen, uitproberen, opnieuw beginnen en testen", vertelt Minnee. "Als alles volgens planning verloopt kunnen we aanstaande donderdag, tijdens Hemelvaart, voor het eerst open."

Foto: Nils van Oest en Marcel Minnee


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Aarhof verkocht
Stadshart gisteren 20:46

Aarhof verkocht

Winkelcentrum de Aarhof is verkocht aan de HAL. Morgen worden de plannen voor het winkelcentrum bekend gemaakt. We gaan u op de hoogte houden.