Josh Walet

Escaperoom voor jongeren in de Adventskerk

Omdat de Adventskerk 100 jaar in het Alphense centrum staat, viert de kerk dit een jaar lang met allerlei bijzondere festiviteiten voor jong en oud. Op zaterdag 25 juni kunnen jongeren meedoen aan een bijzondere escaperoom in de Adventskerk. 

Na activiteiten zoals een virtuele klim naar de kerktoren van de Adventskerk, een lichtspektakel, de kerkgeBOUWwedstrijd en een optreden van de Jostiband wordt binnenkort een escaperoom georganiseerd. Je kent het concept van de escaperoom vast wel: met een groepje moet je binnen een bepaalde tijd opdrachten voltooien om de ruimte te kunnen verlaten. Op 25 juni krijgen jongeren vanaf 12 jaar de kans om dit in de Adventskerk te doen. 

Het verdwenen akkoord

Dat is de zoektocht. Het orgel is twee jaar geleden gerestaureerd maar er mist nog steeds één akkoord. Wat moet je met die vraag? Doe met een groepje mee en kom erachter. Gedurende de dag wordt dit spel zes keer gespeeld. Je kunt je alleen inschrijven, maar je kunt ook samen met iemand voor hetzelfde tijdstip inschrijven. Doe dat dan wel snel, want vol is vol.

Inschrijven kan hier.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:34

Nieuwe schetsontwerpen van appartementencomplex De Barones

Aan de Prinses Margrietstaat 3 wordt een oud kantoorpand omgetoverd tot een woongebouw met 131 appartementen. De appartementen zijn onder andere bedoeld voor jongeren tot en met 27 jaar en herstarters (gescheiden) met of zonder kinderen.

Milieu en duurzaamheid vandaag 15:22

Wie wordt de nieuwe Klimaatburgemeester van Alphen aan den Rijn?

Tijdens de Nationale Klimaatweek dit najaar komt heel Nederland in actie om te laten zien welke klimaatstappen zij nemen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat laat als initiator zien wat er allemaal in Nederland gebeurt om de CO2-uitstoot te verminderen om de klimaatdoelen van 2030 te halen, maar ook wat er nog nodig is. Zij zijn, ook in onze gemeente, op zoek naar Nederlanders die zich al inzetten voor een beter klimaat.

Advertorial Kunst en Cultuur vandaag 14:09

Deze week in Bioscoop Castellum

Komende week is het volop genieten in Castellum met twee prachtige kwaliteitsfilms: de snijdende satire El Buen Patrón en een moderne versie van Romeo & Julia: Ali & Ava.