Economie

Esports Game Arena haalt Game Mania terug naar Alphen

De winkel Game Mania komt terug naar Alphen aan den Rijn. Eigenaar van Esports Game Arena, Thomas Runhart, heeft de keten benaderd voor een shop-in-shop in zijn gamehal.

“Steeds vaker hoorde ik dat mensen er van baalde dat Game Mania weg is uit Alphen.”, vertelt Thomas. “Toen dacht, hier moet ik toch iets mee doen? Toen heb ik Game Mania benaderd hoe zij over een eventuele samenwerking dachten. Eigenlijk waren zij gelijk heel enthousiast en is het balletje gaan rollen.” Thomas is er dan ook van overtuigd dat de winkel en zijn gamehal elkaar gaan versterken.

Er komt in de gamehal een shop-in-shop van Game Mania. Hier kunnen klanten straks hun games en spelcomputers kopen. “Het hele concept wat we gaan doen is uniek en nog nooit eerder door Game Mania gedaan. Klanten kunnen de spellen hier eerst uitproberen in de gamehal. Als ze dan thuis verder willen spelen, kunnen ze de game kopen.”, legt Thomas uit.

“We hopen dat we natuurlijk een hoop nieuwe klanten kennis kunnen laten maken met onze gamehal. We willen vooral laten zien dat samen gamen ook heel leuk kan zijn. We willen echt een unieke ervaring creëren voor de gamers.”, vertelt Thomas.

Wanneer de winkel precies open gaat, is nog niet bekend. “We zijn druk bezig met het regelen van alles en hopen zo snel mogelijk meer informatie te kunnen geven.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Calimeroland
Blog Opinie gisteren 19:57

MINERVA Calimeroland

Het is inmiddels meer dan 5 jaar later. Je zou zeggen dat het oude zeer dan wel een keer voltooid verleden tijd is. Maar nee, in de kleine dorpjes die met de grote boze stad tot één gemeente Alphen aan den Rijn zijn gefuseerd, is het nog altijd kommer en kwel.