Advertorial Overige

Esports Game Arena opent de Nintendo Play Area

Esports Game Arena kondigt de opening aan van de Nintendo Play Area, een speciale gaming-zone faciliteit die gericht is op Single Player en Online Multiplayer games. De Nintendo Play Area biedt alles wat nodig is voor een optimale gaming-ervaring.

Eigenaar Thomas Runhart is trots op de nieuwe samenwerking: "We werken al sinds de start van de Esports Game Arena samen met Nintendo. Het is erg mooi om te zien dat we nu een Nintendo Play Area creëren om de gasten een nog betere ervaring te kunnen bieden. Samen met de wekelijkse Nintendo Nights op woensdagavond verwachten we een nog grotere fan community te maken." Veerle van der Jeugt van Nintendo Benelux kijkt er ook naar uit: “De Nintendo Play Area zorgt ervoor dat fans op elk moment hun favoriete Nintendo-games kunnen ontdekken. Zo wordt samenspelen nog leuker!”

Nintendo Play Arena

De Nintendo Play Area is voorzien van de nieuwste gamingstoelen en beeldschermen met 144hz en is volledig in de stijl van Nintendo ingericht. Er zijn tien plekken met Nintendo Switch consoles beschikbaar voor gaming in Handheldstijl of samen met vrienden of familie in Tv-stijl. Bovendien organiseert Esports Game Arena regelmatig speciale evenementen in de Nintendo Play Area, waaronder vaste evenementen en evenementen rondom gamereleases.

Nintendo-avond

Elke woensdagavond van 19:00 tot 22:00 uur organiseert Esports Game Arena een Nintendo-avond waar je onbeperkt kunt gamen tijdens onze Nintendo Nights. Er zijn verschillende party games beschikbaar, zoals Mario Kart 8 Deluxe, Mario Party Superstars, Nintendo Switch Sports en nog veel meer. Ook worden er specifieke toernooien georganiseerd waar je aan kunt deelnemen en kans maakt op leuke prijzen.

Voor meer informatie over de Nintendo Play Area en andere activiteiten van de Esports Game Arena kun je terecht op de events pagina: https://esportsgamearena.nl/ 


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.