Mate & Date
Advertorial Evenementen

Even genoeg van datingapps? Ontmoet singles tijdens de wijnproeverij van Mate & Date!

Ben je op zoek naar een liefde voor het leven? Maar ben je het eindeloze swipen op datingapps zat? Dan ben je bij Mate & Date aan het goede adres. Deze maand organiseren zij meerdere evenementen voor singles uit de omgeving.

Mate & Date is een landelijk datingbureau dat ervoor zorgt dat mensen die openstaan voor een serieuze relatie bij elkaar worden gebracht. Hoe ze dat doen? “We gaan echt naar de persoon thuis en willen er vooral achter komen wie zij zijn en wat ze belangrijk vinden”, vertelt Linda Zevenhoven, één van de matchmakers bij Mate & Date.

Persoonlijke aanpak als succesformule

Met hun datingbureau blijven Linda en Corrien weg van de online datingmarkt. “We zien dat daar heel veel teleurstelling in heerst.” Mate & Date gaat voor de persoonlijke aanpak en is veiliger en eerlijker dan online datingapps. “Bij ons kun je alles vertellen. Er is geen goed of fout, dat is gewoon wie je bent”, aldus Corrien Gordijn. Een eisenlijstje ophalen doen ze niet; Mate & Date wil vooral weten met wat voor persoon ze te maken hebben en wat hun toekomst verwachtingen zijn.

Als de matchmakers daar een goed beeld bij hebben, gaan ze aan de slag. “We hebben een grote Datebase met al onze leden, de jongste is 22 en de oudste is 88. Vanuit deze Datebase proberen we een leuke match te vinden”, legt Corrien uit. Dit doen ze al bijna vier jaar, en met succes: er zijn op deze manier al talloze koppels ontstaan.

Wil je meer weten over hoe Mate & Date te werk gaat en een gratis intakegesprek?

Meld je aan >

Wel merken ze bij Mate & Date dat er een grote behoefte is aan het ontmoeten van singles op een laagdrempelige manier. “Wij matchen mensen alleen als het echt past, maar dat neemt niet weg dat onze leden gelijkgestemden willen ontmoeten”, aldus Linda. Daarom organiseren zij deze maand nog twee verschillende evenementen, voor leden én niet-leden, en hopen zij dit vaker te doen.

Wijnproeverij

Eén van deze evenementen is een duo-wijnproeverij voor singles uit de Randstad. Deze wordt in samenwerking met wijnspeciaalzaak La Bodega ’87 georganiseerd en is vooral bedoeld voor vrijgezellen van 35 jaar en ouder. Wel is het belangrijk om te weten dat het geen speeddaten is, benadrukt Linda.

Ze legt uit: “Je hoeft niet heel geforceerd tegenover iemand aan tafel te zitten. Singles kunnen wijnen proeven en gezellig mixen met leuke achtergrondmuziek en heerlijke hapjes.” De borrelplanken deel je per tweetal, maar ook dit betekent niet dat je de hele avond aan deze persoon ‘vastzit’. Je zit die avond namelijk met meerdere mensen aan tafel en bent vrij om rond te lopen. “We hebben er veel zin in, het wordt een gezellige avond”, vertelt Linda trots.

De wijnproeverij vindt plaats op 24 juni van 20:00 tot 23:00 uur bij La Bodega ’87 aan de Raadhuisstraat 410. Aanmelden moet vóór 19 juni.

Geef je op >


Meer nieuws

Advertorial Film vandaag 09:21

Film in Castellum: kom in de kerstsfeer met Love Actually!

De feestmaand staat voor de deur en hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan Castellum niet wachten om helemaal in de kerstsfeer te komen. En hoe kan dat nu beter dan met een echte filmklassieker? Ter ere van het 20-jarig jubileum vertoont de bioscoop Love Actually opnieuw op het witte doek!

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 17:07

Ga mee op zorgexpeditie: "Jouw avontuur in de zorg"

In de regio Zuid-Holland Noord groeit de vraag om naar nieuwe opleidingsmogelijkheden te kijken en hoe we de zorg voor onze ouderen kunnen blijven bieden. Een van de projecten binnen Avant is gericht op het opleiden van (nieuwe) zorgprofessionals door middel van landelijk erkende mbo-certificaten. Begin 2024 zijn nieuwe collega’s welkom in de zorg waarbij vooral rekening wordt gehouden met het welzijn van onze ouderen in de regio. Door een beroepsgericht onderdeel van een mbo-opleiding te volgen, kunnen werkenden en werkzoekenden met een mbo-certificaat direct aan de slag in een van de zorgorganisaties.