Mate & Date
Advertorial Evenementen

Even genoeg van datingapps? Ontmoet singles tijdens de wijnproeverij van Mate & Date!

Ben je op zoek naar een liefde voor het leven? Maar ben je het eindeloze swipen op datingapps zat? Dan ben je bij Mate & Date aan het goede adres. Deze maand organiseren zij meerdere evenementen voor singles uit de omgeving.

Mate & Date is een landelijk datingbureau dat ervoor zorgt dat mensen die openstaan voor een serieuze relatie bij elkaar worden gebracht. Hoe ze dat doen? “We gaan echt naar de persoon thuis en willen er vooral achter komen wie zij zijn en wat ze belangrijk vinden”, vertelt Linda Zevenhoven, één van de matchmakers bij Mate & Date.

Persoonlijke aanpak als succesformule

Met hun datingbureau blijven Linda en Corrien weg van de online datingmarkt. “We zien dat daar heel veel teleurstelling in heerst.” Mate & Date gaat voor de persoonlijke aanpak en is veiliger en eerlijker dan online datingapps. “Bij ons kun je alles vertellen. Er is geen goed of fout, dat is gewoon wie je bent”, aldus Corrien Gordijn. Een eisenlijstje ophalen doen ze niet; Mate & Date wil vooral weten met wat voor persoon ze te maken hebben en wat hun toekomst verwachtingen zijn.

Als de matchmakers daar een goed beeld bij hebben, gaan ze aan de slag. “We hebben een grote Datebase met al onze leden, de jongste is 22 en de oudste is 88. Vanuit deze Datebase proberen we een leuke match te vinden”, legt Corrien uit. Dit doen ze al bijna vier jaar, en met succes: er zijn op deze manier al talloze koppels ontstaan.

Wil je meer weten over hoe Mate & Date te werk gaat en een gratis intakegesprek?

Meld je aan >

Wel merken ze bij Mate & Date dat er een grote behoefte is aan het ontmoeten van singles op een laagdrempelige manier. “Wij matchen mensen alleen als het echt past, maar dat neemt niet weg dat onze leden gelijkgestemden willen ontmoeten”, aldus Linda. Daarom organiseren zij deze maand nog twee verschillende evenementen, voor leden én niet-leden, en hopen zij dit vaker te doen.

Wijnproeverij

Eén van deze evenementen is een duo-wijnproeverij voor singles uit de Randstad. Deze wordt in samenwerking met wijnspeciaalzaak La Bodega ’87 georganiseerd en is vooral bedoeld voor vrijgezellen van 35 jaar en ouder. Wel is het belangrijk om te weten dat het geen speeddaten is, benadrukt Linda.

Ze legt uit: “Je hoeft niet heel geforceerd tegenover iemand aan tafel te zitten. Singles kunnen wijnen proeven en gezellig mixen met leuke achtergrondmuziek en heerlijke hapjes.” De borrelplanken deel je per tweetal, maar ook dit betekent niet dat je de hele avond aan deze persoon ‘vastzit’. Je zit die avond namelijk met meerdere mensen aan tafel en bent vrij om rond te lopen. “We hebben er veel zin in, het wordt een gezellige avond”, vertelt Linda trots.

De wijnproeverij vindt plaats op 24 juni van 20:00 tot 23:00 uur bij La Bodega ’87 aan de Raadhuisstraat 410. Aanmelden moet vóór 19 juni.

Geef je op >


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film gisteren 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!