Archieeffoto / Josh Walet

‘Even rust’ in het Rode Dorp vanwege bouwvakantie

De Alphense wijk het ‘Rooie Dorp’ ondergaat al een langere tijd een grote renovatie. Aankomende weken zal de wijk voor het eerst sinds maanden ‘even rust’ krijgen. De bouwvakantie komt er namelijk weer aan.

De vakantietijd is aangebroken. Dit geldt ook voor ERA Contour en Heijmans. “Wij gaan er binnenkort even tussenuit en dat betekent ook even rust voor jou”, aldus de bouwbedrijven.

ERA Contour is in week 30, 31 en 32 (24 juli t/m 11 aug) in principe niet aan het werk vanwege de bouwvakantie. In week 32 wordt echter een uitzondering gemaakt. Die week wordt doorgewerkt door een grondwerker voor de tuinen en een ploegje metselaars voor de gevels. Heijmans is in week 31 en 32 niet aan het werk. Dit is van 31 juli tot en met 11 augustus.

Zowel ERA Contour als Heijmans hervatten de werkzaamheden vanaf 13 augustus.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliëntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.