Line up voor Gospelconcert in Adventskerk bekend

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert opnieuw een gospelconcert in de Adventskerk. Dit jaar zal Elijah Gospel and Soul Choir optreden met als special guest Edsilia Rombley.

Stichting Vrienden van de Adventskerk organiseert op vrijdag 13 december wederom een energiek gospelconcert in de Adventskerk. Na succesvolle edities in 2017 en 2018 is er besloten om ook in 2019 een concert te organiseren. De artiesten zijn bekend. Elijah Gospel and Soul Choir, onder leiding van dirigent Trea Kuijsten en pianist Govert van der Kolm, zal samen met special guest, Edsilia Rombley, een prachtige avond in de kerk verzorgen.

Elijah is geen onbekend koor. Hun brede repertoire, varieert van traditionele gospelsongs en wereldberoemde soulhits tot bekende musical- en popsongs. Elijah heeft onder andere opgetreden tijdens de Uitmarkt in Amsterdam, verzorgde backing vocals voor Chi Coltrane en Handsome Poets in Paradiso en heeft dit jaar meerdere keren met Marc Broussard opgetreden.

“Afgelopen jaren hebben we de kerk volledig kunnen uitverkopen voor dit concert. Het zou fantastisch zijn dit nogmaals te evenaren, aangezien de opbrengst van de kaartverkoop volledig naar het onderhoud van deze prachtige kerk mét orgel gaat. Daarom zijn we ook zo blij dat Edsilia Rombley heel graag wil meewerken aan deze avond. Zij schitterde dit jaar nog als Maria in The Passion op televisie. Met deze line-up van artiesten zijn we ervan overtuigd dat we ook dit jaar alle kaarten verkopen.” aldus Jan de Kruijf, voorzitter van de stichting.

De kaartverkoop is van start gegaan via de website van de stichting, www.vriendenvandeadventskerk.info.

Entreeprijs is € 22,50 per persoon inclusief één drankconsumptie. Het concert start om 20:00 uur en eindigt om 22:30 uur.

Voor meer informatie over het activiteitenprogramma, vriendenprogramma en de stichting in het algemeen verwijzen we naar de website van Stichting Vrienden van de Adventskerk: www.vriendenvandeadventskerk.info.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving gisteren 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.