Advertorial Politiek

Evon Zevenbergen voor Nieuw Elan

Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Evon Zevenbergen is de nummer 10 op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Mijn voornaamste reden om de lokale politiek in te gaan, is om mij in te zetten voor jongeren. Denk hierbij aan thema’s als jongerenhuisvesting, uitgaansgelegenheden en openbaar vervoersverbindingen. Op al deze terreinen valt er voor onze gemeente nog veel winst te behalen.

Bij de gemeente wordt vaak gezegd over: ‘Je moet niet over jongeren praten maar met jongeren praten’. Ik heb dat zinnetje wel honderd keer gehoord en ik ben daar helemaal klaar mee. Want: praatjes vullen geen gaatjes.
Op 21 maart is het tijd dat jongeren echt gaan meepraten en meebeslissen. Ik hoop na 21 maart de Alphense jongeren te vertegenwoordigen en een spreekbuis voor deze groep te zijn.

Nieuw Elan is de lokale partij waarin ik mij de afgelopen vijf jaar heb ontwikkeld. Nieuw Elan omarmt mijn visie als het gaat om jongeren. De afgelopen jaren heeft Nieuw Elan zich bewezen als een partij die dingen aanpakt. Voorbeelden zijn de volledig vernieuwde Lage Zijde, de aanpak op de woningmarkt en het doorbraakplan Duurzaamheid 2025.

De aanpak van niet lullen maar poetsen, past bij mij. Ik hoop deze lijn als gemeenteraadslid op te pakken en door te zetten."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 10.
E. Zevenbergen (Evon)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport vandaag 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige vandaag 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!  

Blog Sport vandaag 13:51

Nog geen promotievoetbal van Alphense Boys

De ambities zijn groot bij Alphense Boys. Forse investeringen zouden moeten leiden tot promotie naar de derde divisie. Na drie wedstrijden hoeven de doelen uiteraard nog niet te worden bijgesteld, maar als in de komende weken net zo gevoetbald wordt als zondag tegen promovendus JOS/Watergraafsmeer zal dat alsnog moeten.

Horeca vandaag 13:12

Win een ontbijtje Bij Hen voor het hele gezin

Sinds 1 september kun je Bij Hen terecht voor een heerlijk zondags ontbijtje. Van 9:00 tot 12:00 uur bieden zij een compleet ontbijtarrangement aan, maar het is ook mogelijk om losse gerechten te bestellen. Wij mogen een ontbijtje voor het hele gezin weggeven!