Advertorial Politiek

Evon Zevenbergen voor Nieuw Elan

Zo vlak voor de verkiezingen is het prettig om een gezicht bij een naam te hebben. Nieuw Elan stelt dan ook de komende dagen haar top-10 kandidaten voor. Evon Zevenbergen is de nummer 10 op de kieslijst van Nieuw Elan.

"Mijn voornaamste reden om de lokale politiek in te gaan, is om mij in te zetten voor jongeren. Denk hierbij aan thema’s als jongerenhuisvesting, uitgaansgelegenheden en openbaar vervoersverbindingen. Op al deze terreinen valt er voor onze gemeente nog veel winst te behalen.

Bij de gemeente wordt vaak gezegd over: ‘Je moet niet over jongeren praten maar met jongeren praten’. Ik heb dat zinnetje wel honderd keer gehoord en ik ben daar helemaal klaar mee. Want: praatjes vullen geen gaatjes.
Op 21 maart is het tijd dat jongeren echt gaan meepraten en meebeslissen. Ik hoop na 21 maart de Alphense jongeren te vertegenwoordigen en een spreekbuis voor deze groep te zijn.

Nieuw Elan is de lokale partij waarin ik mij de afgelopen vijf jaar heb ontwikkeld. Nieuw Elan omarmt mijn visie als het gaat om jongeren. De afgelopen jaren heeft Nieuw Elan zich bewezen als een partij die dingen aanpakt. Voorbeelden zijn de volledig vernieuwde Lage Zijde, de aanpak op de woningmarkt en het doorbraakplan Duurzaamheid 2025.

De aanpak van niet lullen maar poetsen, past bij mij. Ik hoop deze lijn als gemeenteraadslid op te pakken en door te zetten."

Stem daarom op mij! Lijst 2, nummer 10.
E. Zevenbergen (Evon)

Ps. Het allerbelangrijkste is om echt te gaan stemmen!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 18:32

BTW weg ermee bij MediaMarkt

Vanaf donderdag 23 januari tot en met zondag 26 januari is het weer één groot feest. MediaMarkt houdt de komende dagen weer de oude vertrouwde BTW actie. Ook in Alphen barst deze actie weer los!

Gemeente gisteren 18:32

Holocaustmonument 'Levenslicht' onthuld

Vandaag om 17:00 uur is het holocaustmonument 'Levenslicht' onthuld door burgemeester Liesbeth Spies en kinderburgemeester Elmehdi Sassa. Het tijdelijke kunstwerk is van 22 tot en met 31 januari voor iedereen te bezichtigen in het atrium van het gemeentehuis.

Gemeente gisteren 17:07

Commotie rondom ‘verwijderen’ skatepark Heempark

Bij skatepark Heempark in Alphen is recentelijk een bord geplaatst met daarop ‘Door vandalisme zijn we genoodzaakt dit toestel te verwijderen’. Reacties van Alphenaren volgden massaal, reacties waarin ze hun ongeloof en verontwaardiging hierover uitten. De gemeente laat nu weten dat het skatepark gerepareerd zal worden in plaats van verwijderd.

Overige gisteren 16:27

“Ik wilde niet opgeven”

Van maandag 20 op dinsdag 21 januari deed Steven Heppener (16) uit Alphen een gooi naar het wereldrecord karten op de kartbaan in Zoetermeer. Helaas moest hij na 17 uur opgeven. Steven laat weten hoe het nu, een dag later, met hem gaat en hoe hij het heeft ervaren.

Gezondheid en welzijn gisteren 14:16

Huisartsenpost gaat 's nachts sluiten

De kogel is door de kerk. Vanaf 2021 moeten inwoners van Alphen aan den Rijn ’s nachts naar de huisartsenpost in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. De HAP in Alphen gaat ’s nachts sluiten. Overdag, ’s avonds en in de weekenden blijft de HAP in Alphen wel open.