Josh Walet
Advertorial Overige

Exclusief bij Specsavers: Viktor & Rolf

Een bril van het mode-duo Viktor & Rolf? Het kan nu exclusief bij Specsavers!

Mode-duo Viktor & Rolf hebben de handen ineen geslagen met brillenketen Specsavers. Samen hebben zij een brillencollectie ontworpen die exclusief bij Specsavers verkrijgbaar is. De collectie bestaat uit 3 thema’s patchwork story, sculptural story en evening story.

Patchwork story
De monturen van patchwork story bestaan uit binnen- en buitenmontuurvormen. Hiermee wordt een speciaal effect gecreëerd, waarbij het lijkt alsof de bril uit twee samengevoegde designs bestaat. De monturen hebben aan de voorkant dunne randen en dikke contrasterende vormen bij de poten van de bril. Door met bestaande ontwerpen te spelen zijn Viktor & Rolf tot nieuwe en onverwachte designs gekomen.

Sculptural story
Voor sculptural story heeft het mode-duo ervoor gekozen om te spelen met vormen en verhoudingen van de brilmonturen. Bij de herinterpretatie van de monturen is een mix gemaakt van geperst acetaat en metalen decoraties. Hierbij draait alles om de details in de monturen, waarbij de metalen Flowerbomb op het montuur is terug te vinden: een ode aan het wereldberoemde parfum.

Evening story
De monturen van het thema evening story zijn voor de durfal met een sprankelende persoonlijkheid, gebaseerd op de interpretatie van ‘dag naar nacht’. Bij dit montuur is het mogelijk om een Swarovski-element met kristallen aan de bril te bevestigen. Overdag kun je de bril dus op naar je werk en ’s avonds of in het weekend kun je de bril omtoveren naar een avondlook.

Limited Edition
De brillencollectie bestaat uit kleuren als warm bordeaux, hyacinttinten, felgeel, goudvlokken en gepolijste metaaltinten. Buiten deze collectie hebben Viktor & Rolf ook nog eens 3 Limited Edition exemplaren ontworpen. Van elk van de 3 monturen zijn 500 genummerde exemplaren te verkrijgen. Een echt collectors item dus! Bij de bril krijg je daarnaast een bijbehorende brillenkoker in de vorm van Flowerbomb.

Wil jij graag een bril van Viktor & Rolf? De 2e bril is nu gratis, voor jezelf of een ander! Bij Specsavers Alphen aan den Rijn staan medewerkers van maandag tot en met zaterdag klaar om jou te helpen bij het uitzoeken van een nieuwe montuur.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:02

Geen valse beloftes meer voor de Molukse gemeenschap

Op 10 oktober jl. vond op het Gemeentehuis Alphen aan den Rijn de commissiebehandeling met betrekking tot het sociaal en maatschappelijk domein plaats inzake het voorstel van het college aan de raad over de 2e fase van de herijking dorps- en buurthuizen.  

Gemeente vandaag 17:51

Nieuwe aanpak tegen Japanse Duizendknoop

Gemeente Alphen aan den Rijn start een proef met een nieuwe bestrijdingsmethode voor Japanse duizendknoop. Het gaat om een elektrische onkruidbestrijder die heel gericht onkruid aanpakt.

Politiek vandaag 17:23

Pilot met vast team voor groenbeheer per dorp of buurt

Gemeente Alphen aan den Rijn voert een pilot uit om met een vast team een buurt of dorp te onderhouden. Dezelfde groenmedewerkers werken een aantal dagen per week op dezelfde locatie. Daardoor kan een buurt de prioriteiten zelf bepalen.

Advertorial Horeca vandaag 16:54

Speciaalbieren voor het uitkiezen bij De Bierentuin

Alphen aan den Rijn is een bierentuin rijker. In de Hooftstraat is sinds kort De Bierentuin gevestigd, een plek waar de speciaalbieren vol in het zicht staan en eigenaar Willem Peter altijd in is voor een praatje.  

Horeca vandaag 16:15

Restaurantweek: Bowling Alphen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bowling Alphen in de schijnwerpers.