Josh Walet
Advertorial Overige

Exclusief bij Specsavers: Viktor & Rolf

Een bril van het mode-duo Viktor & Rolf? Het kan nu exclusief bij Specsavers!

Mode-duo Viktor & Rolf hebben de handen ineen geslagen met brillenketen Specsavers. Samen hebben zij een brillencollectie ontworpen die exclusief bij Specsavers verkrijgbaar is. De collectie bestaat uit 3 thema’s patchwork story, sculptural story en evening story.

Patchwork story
De monturen van patchwork story bestaan uit binnen- en buitenmontuurvormen. Hiermee wordt een speciaal effect gecreëerd, waarbij het lijkt alsof de bril uit twee samengevoegde designs bestaat. De monturen hebben aan de voorkant dunne randen en dikke contrasterende vormen bij de poten van de bril. Door met bestaande ontwerpen te spelen zijn Viktor & Rolf tot nieuwe en onverwachte designs gekomen.

Sculptural story
Voor sculptural story heeft het mode-duo ervoor gekozen om te spelen met vormen en verhoudingen van de brilmonturen. Bij de herinterpretatie van de monturen is een mix gemaakt van geperst acetaat en metalen decoraties. Hierbij draait alles om de details in de monturen, waarbij de metalen Flowerbomb op het montuur is terug te vinden: een ode aan het wereldberoemde parfum.

Evening story
De monturen van het thema evening story zijn voor de durfal met een sprankelende persoonlijkheid, gebaseerd op de interpretatie van ‘dag naar nacht’. Bij dit montuur is het mogelijk om een Swarovski-element met kristallen aan de bril te bevestigen. Overdag kun je de bril dus op naar je werk en ’s avonds of in het weekend kun je de bril omtoveren naar een avondlook.

Limited Edition
De brillencollectie bestaat uit kleuren als warm bordeaux, hyacinttinten, felgeel, goudvlokken en gepolijste metaaltinten. Buiten deze collectie hebben Viktor & Rolf ook nog eens 3 Limited Edition exemplaren ontworpen. Van elk van de 3 monturen zijn 500 genummerde exemplaren te verkrijgen. Een echt collectors item dus! Bij de bril krijg je daarnaast een bijbehorende brillenkoker in de vorm van Flowerbomb.

Wil jij graag een bril van Viktor & Rolf? De 2e bril is nu gratis, voor jezelf of een ander! Bij Specsavers Alphen aan den Rijn staan medewerkers van maandag tot en met zaterdag klaar om jou te helpen bij het uitzoeken van een nieuwe montuur.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 13:19

The Great Composers bij Parkvilla

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Vier samen met Parkvilla het Beethoven-jaar met de geweldige documentaireserie ‘The Great Composers’ over de grootste componisten aller tijden. 

Gemeente vandaag 11:50

Proef Wet kwaliteitsborging voor het bouwen

Wie een huis of bedrijfspand laat bouwen, stelt eisen aan de uitvoering. Zoals een laag energieverbruik en een juiste luchtvochtigheid. Bij oplevering kan blijken dat deze eisen niet altijd goed zijn uitgevoerd. Klanten kunnen last krijgen van gebreken als een constructiefout, brandonveilige situatie, lekkage of slecht functionerende ventilatie.

Gemeente vandaag 10:35

Aanslagbiljet gemeentelijke belastingen op de mat

Eind februari ontvang je het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen 2020. Heb je vragen of twijfel je of jouw WOZ-waarde klopt? Neem dan contact op met één van de taxateurs van de gemeente Alphen aan den Rijn.