The GSM Store
Advertorial Winkels

Exclusieve aanbiedingen op de Samsung Galaxy A54 bij The GSM Store

De maand november is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is voor iets nieuws. Ben je toe aan een gloednieuw toestel? Dan heeft The GSM Store goed nieuws voor je! Gedurende de hele maand november kun je genieten van exclusieve aanbiedingen op de Samsung Galaxy A54. 

Ze bieden niet alleen een flinke korting, maar je kunt zelfs een extra € 20 korting krijgen door de sociale media van The GSM Store te liken.

De Samsung Galaxy A54

De Samsung Galaxy A54 is één van de nieuwste toevoegingen aan de Samsung Galaxy A-serie en biedt indrukwekkende functies en specificaties. Of je nu op zoek bent naar een krachtige camera, een prachtig scherm of geweldige prestaties, de Samsung Galaxy A54 heeft het allemaal. Nu je bekend bent met de Samsung Galaxy A54, wil The GSM Storen laten zien welke geweldige aanbieding die je deze maand kunt krijgen. "We bieden een substantiële korting op de reguliere prijs van de Samsung Galaxy A54, wat betekent dat je geld kunt besparen terwijl je geniet van de nieuwste technologie", aldus de winkel.

Extra Korting

Maar er is meer! Als je de sociale media-accounts van The GSM Store op Instagram en Facebook leuk vindt, kun je nog eens € 20 korting krijgen op je aankoop. Het is hun manier om onze gewaardeerde klanten te bedanken en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke deal krijgt. De Samsung Galaxy A54 is beschikbaar in verschillende prachtige kleuren. De beschikbaarheid van kleuren kan variëren op basis van de voorraad, dus zorg ervoor dat je snel handelt om de kleur van jouw keuze te bemachtigen.

De hele maand november is de perfecte tijd om een upgrade te maken naar de Samsung Galaxy A54. Met flinke kortingen en de mogelijkheid om een extra € 20 korting te krijgen door de sociale media te liken, is dit een kans die je niet mag missen. Wacht niet te lang, want de voorraad is beperkt, en de kleuren zijn afhankelijk van beschikbaarheid.


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 16:09

Dutch SummerVibes Open Air: Het festival van de zomer in Alphen aan den Rijn

Deze zomer wordt Alphen aan den Rijn dé plek om te zijn op vrijdag 5 juli! Het langverwachte festival, Dutch SummerVibes Open Air, belooft een onvergetelijke avond te worden aan de prachtige Zegerplas. Van 17:30 uur tot middernacht zullen topartiesten het podium betreden en de avond vullen met muziek, plezier en onvergetelijke momenten.

Evenement vandaag 15:04

Feestelijke Midzomeravond in Alphen ter ere van tienjarig fusiejubileum

Zaterdagavond kwamen 1735 inwoners van Gemeente Alphen aan den Rijn samen in Archeon om het midzomeravondfeest te vieren. Het evenement, met spectaculaire gladiatorengevechten en een riddertoernooi, werd aangeboden door de gemeente ter ere van het tienjarig fusiejubileum.

Overige vandaag 13:42

Zeldzame lichtende nachtwolken te zien in Alphen aan den Rijn

Wie vannacht vlak na zonsondergang of vanochtend voor zonsopkomst naar de hemel keek, kon het zien: het leek alsof de wolken licht gaven. Deze wolken, ook wel bekend als lichtende nachtwolken, zijn een zeldzaam natuurfenomeen.  

Advertorial Muziek vandaag 12:33

Create! Muziekfestival op 15, 16 en 17 juli in Parkvilla

De zomervakantie goed aftrappen? Laat je horen! Bibliotheek Rijn en Venen organiseert een driedaags muziekfestival in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Dit gratis festival is speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Iedere middag zijn er vanaf 13:45 uur verschillende muzikale workshops te volgen en werk je samen toe naar een muzikale voorstelling.

Maatschappelijk vandaag 11:29

Stichting Help Anders organiseert vijfde editie van succesvolle 50 Kinderendag

Op 13 juli organiseert Stichting Help Anders voor de vijfde keer de jaarlijkse 50 Kinderendag, een dag vol educatieve ontspanning voor 50 kinderen die een dagje eruit goed kunnen gebruiken. Dit evenement, dat inmiddels een groot succes is, biedt de kinderen de mogelijkheid om zich te verrijken met leuke kennis, nieuwe vriendjes te maken en vooral om te genieten zonder enige verplichtingen.

Voorkeuren van bezoeker vandaag 10:15

Tempo opnieuw winnaar tijdens Alphense Sportontmoeting

Van 12 t/m 21 juni vond in Alphen aan den Rijn weer de jaarlijkse Sportontmoeting plaats. Dit unieke evenement heeft als doel om sportverenigingen uit de regio elkaar te laten leren kennen, elkaars sport uit te proberen en samen te genieten van sportieve activiteiten.