Expositie 100 jaar Groene Hart Lyceum in Galerie Alphen Art

Het Groene Hart lyceum bestaat honderd jaar! Ter gelegenheid van dit jubileum exposeren (ex-)docenten beeldende vorming en oud-leerlingen die een beeldende vervolgopleiding hebben gevolgd een selectie uit hun kunstwerken in Galerie Alphen Art in De Aarhof in Alphen aan den Rijn.

De expositie wordt op vrijdag 9 november om 19.00 uur officieel geopend door oud-leerling en burgemeester Liesbeth Spies. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door (eveneens oud-leerling) saxofonist Toon Roos.

De expositie is te bezoeken van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 - 17.00 uur. Op zaterdag van 12.00 - 16.00 uur, koopavonden en koopzondagen. 


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Alphen krijgt weer een krachtige Aarhof vandaag 14:23

Informatiecentrum De Aarhof komende zaterdag geopend

Het informatiecentrum voor de modernisering van De Aarhof heeft veel belangstelling gehad van passanten en mensen die hiervoor speciaal het winkelcentrum bezochten. De verzamelde input wordt onderzocht en verwerkt in het ontwerp en de processen. Vanaf 1 november zal het informatiecentrum haar deuren weer sluiten. Om iedereen een kans te geven het centrum te bezoeken en input te leveren zal het ook op zaterdag 30 oktober geopend zijn van 13:00 tot 17:00 uur.