Atelier Verfstreken
Advertorial Kunst

Expositie OUT OF ART met kunstwerken van Ton en Jasper

Van 15 april t/m 30 juni 2023 is de expositie OUT OF ART te zien bij Atelier Verfstreken. Kunstenaars Ton en Jasper, Outsider Art kunstenaars pur sang, werken al vanaf het eerste uur bij Atelier Verfstreken en tonen ieder hun unieke talent op deze inspirerende expositie.

Kunstenaar Ton is een meester met potlood, waskrijt, verf en inkt. Hij wisselt het gebruik hiervan graag af en soms gebruikt hij een mix van materialen in zijn kunstwerken.

Voor kunstenaar Japser is het maken van kunst zijn lust en zijn leven. Zijn kunstwerken worden met vlotte lijn op een vaak bonte manier neergezet en laten zich soms lezen als een stripverhaal.

Galerie Kunstuitleen Atelier Verfstreken

Van Boetzelaerstraat 9A
2406BC Alphen aan den Rijn

Kijk voor meer informatie over de kunstuitleen en verkoop schilderijen op www.atelier-verfstreken.nl of neem contact op via 06-20145126

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur


Meer nieuws

Werken vandaag 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.