Atelier Verfstreken
Advertorial Kunst en Cultuur

Expositie ‘Vogels & Veren’ door Atelier Verfstreken bij Avifauna

Van 29 juni tot en met 18 september is de expositie "Vogels & Veren" te bewonderen bij Vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. De kunstwerken, gemaakt door de kunstenaars van Atelier Verfstreken van Ipse de Bruggen, sieren de muren van speeltuinrestaurant De Lepelaar.

De kleurrijke kunstwerken van Atelier Verfstreken zijn gedurende de afgelopen periode geïnspireerd door de vogels van Avifauna en zijn stuk voor stuk unieke meesterwerken. “Het was een langgekoesterde wens van de kunstenaars om hun schilderijen tentoon te stellen in Vogelpark Avifauna”, vertelt het atelier. Dankzij de samenwerking tussen de begeleiding, de organisatie van Vogelpark Avifauna en de directie van Van der Valk Avifauna, is deze expositie werkelijkheid geworden.

De kunstenaars zijn enorm trots dat hun creaties gedurende de zomervakantie te bewonderen zijn in het bekende Vogelpark, voor alle bezoekers. Op 17 augustus zullen zij persoonlijk een bezoek brengen aan Avifauna tijdens hun jaarlijkse dagje uit.


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 16:09

Dutch SummerVibes Open Air: Het festival van de zomer in Alphen aan den Rijn

Deze zomer wordt Alphen aan den Rijn dé plek om te zijn op vrijdag 5 juli! Het langverwachte festival, Dutch SummerVibes Open Air, belooft een onvergetelijke avond te worden aan de prachtige Zegerplas. Van 17:30 uur tot middernacht zullen topartiesten het podium betreden en de avond vullen met muziek, plezier en onvergetelijke momenten.

Evenement vandaag 15:04

Feestelijke Midzomeravond in Alphen ter ere van tienjarig fusiejubileum

Zaterdagavond kwamen 1735 inwoners van Gemeente Alphen aan den Rijn samen in Archeon om het midzomeravondfeest te vieren. Het evenement, met spectaculaire gladiatorengevechten en een riddertoernooi, werd aangeboden door de gemeente ter ere van het tienjarig fusiejubileum.

Overige vandaag 13:42

Zeldzame lichtende nachtwolken te zien in Alphen aan den Rijn

Wie vannacht vlak na zonsondergang of vanochtend voor zonsopkomst naar de hemel keek, kon het zien: het leek alsof de wolken licht gaven. Deze wolken, ook wel bekend als lichtende nachtwolken, zijn een zeldzaam natuurfenomeen.  

Advertorial Muziek vandaag 12:33

Create! Muziekfestival op 15, 16 en 17 juli in Parkvilla

De zomervakantie goed aftrappen? Laat je horen! Bibliotheek Rijn en Venen organiseert een driedaags muziekfestival in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Dit gratis festival is speciaal voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Iedere middag zijn er vanaf 13:45 uur verschillende muzikale workshops te volgen en werk je samen toe naar een muzikale voorstelling.

Maatschappelijk vandaag 11:29

Stichting Help Anders organiseert vijfde editie van succesvolle 50 Kinderendag

Op 13 juli organiseert Stichting Help Anders voor de vijfde keer de jaarlijkse 50 Kinderendag, een dag vol educatieve ontspanning voor 50 kinderen die een dagje eruit goed kunnen gebruiken. Dit evenement, dat inmiddels een groot succes is, biedt de kinderen de mogelijkheid om zich te verrijken met leuke kennis, nieuwe vriendjes te maken en vooral om te genieten zonder enige verplichtingen.

Voorkeuren van bezoeker vandaag 10:15

Tempo opnieuw winnaar tijdens Alphense Sportontmoeting

Van 12 t/m 21 juni vond in Alphen aan den Rijn weer de jaarlijkse Sportontmoeting plaats. Dit unieke evenement heeft als doel om sportverenigingen uit de regio elkaar te laten leren kennen, elkaars sport uit te proberen en samen te genieten van sportieve activiteiten.