Toyota Van Ekris
Advertorial Verkeer en vervoer

Extra actie op de Yaris Cross bij Toyota van Ekris Alphen aan den Rijn

Bij Toyota van Ekris zijn ze ervan bewust dat wachten op een nieuwe auto nooit leuk is. Gelukkig heeft Toyota bepaalde nieuwe modellen die snel leverbaar zijn, bijvoorbeeld de Yaris Cross. Omdat ze graag iets extra's willen doen, boven op de huidige actie die Toyota op dit moment voert met het inruileffect van € 1500, krijg je bij Van Ekris de onderhoudsbeurt voor het eerste jaar compleet gratis!

Stoere Compacte SUV

De Yaris Cross is een stoere en compacte cross-over. Hij combineert het beste van twee werelden: de sportieve en wendbare eigenschappen van de Toyota Yaris met de veelzijdigheid en robuustheid van een SUV. Met zijn moderne design, efficiënte hybride aandrijflijn en geavanceerde technologieën biedt de Yaris Cross een opvallende en milieubewuste keuze voor stadsrijders en avonturiers. Ontdek de Yaris Cross en ervaar de perfecte balans tussen stijl, prestaties en efficiëntie!

Ben je benieuwd geworden naar wat jouw auto waard is? Bereken dan hier direct de inruilwaarde.

Extra informatie:

  • € 1500 inruilpremie (extra waarden boven op je huidige auto) + gratis eerste onderhoudsbeurt voor het eerste jaar.
  • Uiterste registratiedatum van de auto is 31 december.
  • Actie loopt tot en met 30 september.

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Woerden en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat en Woerden. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’’

Meer weten of gewoon vrijblijvend één vraag? De Toyota Van Ekris-teams in Alphen, Mijdrecht, Woerden en Maarssen staan voor je klaar. Bel even voor een afspraak met het team. Telefoon: 0172-571437, vraag naar Corné van Veen, Jeroen Oudshoorn of Ricardo Beverloo. Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Woerden, Mijdrecht en Maarssen. Bekijk ook eens de website www.vanekris.nl.

* De actieperiode loopt t/m 30 2023 september (uiterste registratiedatum 31 december 2023).

Nufotograferen_004_DSC_7901.jpg


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving gisteren 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.   

Politiek gisteren 14:56

Cliƫntenraad GO! voor Jeugd maakt zich zorgen

De cliëntenraad van jeugdzorgorganisatie GO! voor Jeugd is niet blij met de gang van zaken rond de overgang naar een Overheids-B.V. voor jeugdzorg. Voorzitter Ludy Heemskerk uitte haar zorgen over wachtlijsten, personeelsgebrek en communicatie. Wethouder Anouk Noordermeer haalde de kou uit de lucht met een aantal toezeggingen.