Josh Walet

Extra kunstgrasveld bij ARC? Dat voorstel ligt binnenkort op tafel

ARC overweegt de aanleg van een nieuw kunstgrasveld op het complex. Een extra kunstgrasveld is volgens de Alphense voetbalclub geen overbodige luxe.

“ARC is een mooie en grote vereniging. Om onze leden goed te kunnen blijven faciliteren willen we een extra kunstgrasveld aanleggen. Hierdoor kunnen wij voor onze leden het trainingsschema optimaliseren en de wedstrijden op zaterdagen beter inplannen. Het bestuur heeft daar ideeën over en wil dat graag toetsen bij de leden”, aldus voorzitter Irma Ligtvoet.

Daarom organiseert ARC op 14 en 17 maart een inspraakavond. Leden van ARC kunnen dan aanschuiven en met het bestuur meedenken over het project. Besproken wordt of de leden ook een extra kunstgrasveld willen en zo ja, welk veld dat zou moeten worden. De opmerkingen en suggesties van de leden worden meegenomen in het voorstel. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 11 april vindt het uiteindelijke besluit plaats.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.

Sport vandaag 08:27

Alphense Boys een half uur goed, daarna wint Be Quick

Alphense Boys kon het zaterdagavond in Groningen niet bolwerken bij Be Quick 1887. Alleen het eerste halfuur wisten de Boys het de thuisploeg erg lastig te maken, maar in de rest van de wedstrijd was Be Quick de beste en viel er op de 4-1 zege niet zoveel af te dingen.