Politie

Familie staakt zoektocht naar vermiste Fabiënne (22) na contact

Maandag heeft de familie van de vermiste Fabiënne Geers contact met haar gehad. Hierop hebben ze besloten de zoektocht naar de 22-jarige te staken. “Fabienne geeft aan dat ze oké is en zelf terug komt.”

Dat schrijft de moeder van Fabiënne, die zelf woonachtig is in Alphen aan den Rijn, op Facebook. Het 22-jarige meisje uit Zoetermeer is sinds 11 januari vermist. De politie gaf daarop een signalement en foto vrij. Mogelijk zou Fabiënne in de richting van Alphen aan den Rijn vertrokken zijn en zich met het openbaar vervoer verplaatsen.

In een interview met het AD liet de moeder van Fabiënne een week later weten dat ze nog volledig in het duister tastte rondom de vermissing van haar dochter. Na bijna een maand vermist te zijn heeft de familie maandag contact met Fabiënne gehad. In dat gesprek gaf ze aan dat ze oké is en terug naar huis komt. “Snap dat iedereen met vragen zit, wij ook, maar het is nu eenmaal zo”, schrijft de moeder van Fabiënne op Facebook. Ze bedankt iedereen voor het helpen in de zoektocht naar haar dochter.

Totdat Fabiënne terug thuis is, zal ze als vermist opgegeven staan bij de politie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.