La Bodega '87
Advertorial Winkels

Fan van Italië én wijn? Doe mee met de online wijnproeverij van La Bodega ‘87

Heimwee omdat je al een tijd niet naar Italië bent geweest? Wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87 brengt Italië en haar heerlijke wijnen naar Nederland! Vrijdag 25 juni staat de vierde online wijnproeverij op de agenda, dit keer in het teken van Italiaanse wijnen.

“We ontvangen veel positieve en enthousiaste reacties op onze online wijnproeverijen”, vertelt eigenaar Dennis van Veen. “De najaar- en voorjaarsproeverij waren ontzettend druk en ook de Zuid Afrika proeverij van een paar weken geleden werd goed ontvangen. Daarom gaan we nu door naar het volgende populaire wijnland, Italië!”

Een gezellige vrijdagavond mét wijnproeverij!

De Italiaanse proeverij wordt gehouden op vrijdag 25 juni. “We hebben deze keer voor een avond gekozen, om het weer eens een andere sfeer te geven”, legt Dennis uit. “De andere proeverijen waren op zondag maar we denken dat een vrijdagavond ook erg goed aan zal slaan.” De wijnproeverij start om 19:30 uur en duurt ongeveer twee uur. De proeverij wordt geleid door Dennis en een wijnkenner die je alles vertelt over de verschillende wijnen.

Kosten:
Pakket 1 (60ml) voor 1-2 personen: € 45
Pakket 2 (100ml) voor 3-4 personen: € 80
Op de flesjes zit statiegeld. Als je de flesjes terugbrengt, krijg je het statiegeld terug of het wordt verrekend met jouw aankoop.

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan de online Italië proeverij? Meld je dan snel aan. Stuur een mail naar info@labodega87.nl of loop even langs in de winkel aan de Raadhuisstraat 410 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 17:01

Problemen in de zoektocht naar nieuwe medewerkers? Let's Recruit! helpt je uit de brand!

Een groeiend bedrijf is natuurlijk goed, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Het vinden van het juiste talent wordt soms zo lastig dat bedrijven orders moeten laten lopen of bestaande collega’s onbedoeld zwaar belasten. Let’s Recruit! ontzorgt daarom bij technische MKB-bedrijven het gehele recruitmentproces. Maar wat doen ze nou precies tijdens dat proces?

Kinderen vandaag 14:40

Inschrijving voor het VakantieSpel opent zaterdag 13 april

Op zaterdag 13 april om 10:00 uur opent de inschrijving voor het VakantieSpel 2024! Dit jaar staat het evenement in het teken van "Lab: de formule voor plezier!" Het VakantieSpel vindt plaats van 19 tot en met 23 augustus.

Advertorial Muziek vandaag 13:23

Concert met Ensemble La Merula en Takeshi Sudo in Oudshoornse Kerk

Op zondagmiddag 14 april 2024, neemt Ensemble La Merula je mee op een betoverende reis naar het Italië van de jaren 1620. Een tijd van grote culturele en artistieke bloei, waarin componisten als Monteverdi, Gabrieli en Frescobaldi de muziekscene domineerden. In de ambiance van de Oudshoornse Kerk brengen zij een prachtig menu van composities uit de 17e eeuw, waarin solo-sonates met begeleidende baspartijen de solo-instrumenten laten 'shinen'.

Sport vandaag 11:39

AZC Synchro schittert op Brussel Open Master 2024

De masters (25+) van de Alphense Zwemclub hebben afgelopen weekend een prachtige prestatie neergezet op de Brussel Open Master 2024 in België. Het team uit Alphen aan den Rijn keerde huiswaarts met een indrukwekkende verzameling internationale medailles, waarbij de meeste uitvoeringen op zaterdag plaatsvonden.

Sport vandaag 10:18

Stevig programma voor Alphense clubs

Het voetbalprogramma ziet er voor zaterdag 13 april voor wat de Alphense clubs betreft als volgt uit: Huizen – ARC; Alphense Boys – HBC; Alphia – VUC; AVV Alphen – Roodenburg.