La Bodega '87
Advertorial Winkels

Fan van Italië én wijn? Doe mee met de online wijnproeverij van La Bodega ‘87

Heimwee omdat je al een tijd niet naar Italië bent geweest? Wijnspeciaalzaak en wijnbar La Bodega ’87 brengt Italië en haar heerlijke wijnen naar Nederland! Vrijdag 25 juni staat de vierde online wijnproeverij op de agenda, dit keer in het teken van Italiaanse wijnen.

“We ontvangen veel positieve en enthousiaste reacties op onze online wijnproeverijen”, vertelt eigenaar Dennis van Veen. “De najaar- en voorjaarsproeverij waren ontzettend druk en ook de Zuid Afrika proeverij van een paar weken geleden werd goed ontvangen. Daarom gaan we nu door naar het volgende populaire wijnland, Italië!”

Een gezellige vrijdagavond mét wijnproeverij!

De Italiaanse proeverij wordt gehouden op vrijdag 25 juni. “We hebben deze keer voor een avond gekozen, om het weer eens een andere sfeer te geven”, legt Dennis uit. “De andere proeverijen waren op zondag maar we denken dat een vrijdagavond ook erg goed aan zal slaan.” De wijnproeverij start om 19:30 uur en duurt ongeveer twee uur. De proeverij wordt geleid door Dennis en een wijnkenner die je alles vertelt over de verschillende wijnen.

Kosten:
Pakket 1 (60ml) voor 1-2 personen: € 45
Pakket 2 (100ml) voor 3-4 personen: € 80
Op de flesjes zit statiegeld. Als je de flesjes terugbrengt, krijg je het statiegeld terug of het wordt verrekend met jouw aankoop.

Aanmelden

Wil je graag deelnemen aan de online Italië proeverij? Meld je dan snel aan. Stuur een mail naar info@labodega87.nl of loop even langs in de winkel aan de Raadhuisstraat 410 in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 14:38

Met voorrang naar een gelijkvloerse woning

Ben je 50 jaar of ouder en zijn jouw kinderen de deur uit? Woon je in een eengezinswoning van Woonforte? Speciaal voor huurders die willen overstappen van een eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning is er het project Passend (t)huis.

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Graan

In de eerste periode van het Romeinse castellum Albaniana moet het leger voor haar eigen voedsel zorgen. En dat is niet gemakkelijk. In de regio zijn op de hoger gelegen gronden wel ijzertijdboerderijen, maar de bewoners zijn zelfvoorzienend. De villa's, grote Romeinse productieboerderijen, ontbreken.

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas.