Josh Walet

Fanfare Crescendo Alphen verrast bewoners van verpleeghuis en seniorenflat met optreden

De bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn en seniorenflat Driehoorne werden op woensdagavond 15 juli verrast met een optreden van de drumfanfare van Crescendo Alphen. Een feestelijk moment, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor Crescendo. Het was namelijk hun eerste optreden sinds de coronacrisis.

Mét toestemming van de gemeente marcheerde de fanfare, met de goed op elkaar ingespeelde majorettes voorop, als eerste naar de parkeerplaats van Verpleeghuis Oudshoorn. Rollin' in the Deep schalde uit de blazers, begeleid door de percussies van de drumband. Al snel werden de gordijnen opengeschoven en stroomden de balkons vol. De bewoners dansten en klapten volop mee.

Na 10 minuten, en ondertussen met heel wat aanhang van geïnteresseerden en familie, vervolgden ze hun weg langs het Alrijne Ziekenhuis en de Meteorenlaan. Nog altijd ondersteund door muzikale nummers als Euphoria. Eenmaal aangekomen op het plein van Driehoorne hielden ze stil. Daar speelden ze onder andere Funky Town en Bad Romance. En ook hier gingen de bewoners hun balkon op en stroomde zelfs het plein vol. Zo’n half uur verder kwam de fanfare weer in beweging en liepen ze terug naar hun startpunt. Uiteraard uitgezwaaid en beloond met een applaus van het enthousiaste publiek.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 18:34

Nieuw bij Teus de Kruyf Institute: Yoga Zensation en Outdoor Box

In de coronatijd waar 1,5 meter afstand de nieuwe norm is, zijn Teus en Marie Louise van Teus de Kruyf Institute met een nieuwe uitdaging gestart. Yoga Zensation en Outdoor Box maken beide op vrijdag 4 november hun entree. ‘’We zien dat mensen steeds meer thuis zitten en steeds minder gaan sporten, daar moesten we wat op verzinnen’’, vertelt Teus.

Wonen en bouwen gisteren 14:56

Eerste paal voor nieuwe clubgebouw KV Tempo de grond in geslagen

De eerste paal voor de nieuwe kantine en kleedkamers van korfbalvereniging Tempo is op maandag 30 november de grond in geslagen. ‘’Normaal wordt dit een feestpaal genoemd, maar wij kunnen dit wel een mijlpaal noemen’’, speechte Albert-Jan Vonk, voorzitter van KV Tempo.

Overige gisteren 13:43

Geen carnaval, wel een nieuw jaarboek en jaarorde voor leden van De Cascarvieten

Op zaterdag 28 november reikte Prins Cascar LV Frank Verschuur, zijn Page Chantal en Hofmaarschalk Mike, via de speciale Cascar-teststraat de jaaronderscheiding 2020-2021 uit aan de leden van De Cascarvieten. Jeugdprins Aad en Jeugdpage Amber overhandigde de 57e editie van het jaarboek Cascarvaria.