Helemaal Top
Advertorial Evenementen

Feest bij tiende editie Helemaal Top Kerstshow!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december geeft de Zwammerdamse formatie Helemaal Top de tiende editie van haar eigen Kerstshow. In Flora Boskoop zal twee avonden gefeest worden door jong en oud. De kaartverkoop is inmiddels begonnen!

De eerste editie van de Kerstshow gaven de mannen in Zwammerdam. Na deze editie groeide het evenement uit tot een regionaal begrip. Flora Boskoop is tegenwoordig de locatie van de Kerstshow, na 8 edities in Zwammerdam. Dit is in de COVID-tijd ontstaan door omstandigheden en na het succes van 2022 blijft Helemaal Top (Peter Bouwman, Toine Kremer en PJ Geerlof) dus in Boskoop.

Ieder jaar een thema

Ook dit jaar koppelen de zangers van Helemaal Top een thema aan hun feest. Merry PURPLE Christmas is het dit jaar. Na onder andere Glitter and glamour, Pink en Red White & Blue, nu dus paars. “Het is gewoon supergaaf om uniformiteit in de zaal te zien, het geeft gelijk meer sfeer. Daarbij is het voor de bezoekers al heel leuk om in aanloop bezig te zijn met de outfit en het feest” aldus Helemaal Top.

Gastartiesten zullen ook weer hun opwachting maken tijdens deze jubileumeditie, deze namen worden later bekend gemaakt.

Bussen!

Voor de vaste bezoekers uit Bodegraven en Zwammerdam worden bussen ingezet op beide avonden. Alphen aan den Rijn heeft een treinverbinding en Helemaal Top zorgt dat bezoekers de laatste trein zullen halen.

Feest gegarandeerd, dus koop je kaarten snel!


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.