Archieffoto

Feest discotheek Sixteen geslaagd

De try-out van discotheek Sixteen is zaterdag geslaagd. Bijna driehonderd tieners van zestien en zeventien jaar kwamen naar het nieuwe feest in het gebouw van tienercentrum MAX! aan de Olympiaweg.Er heerste een gezellige sfeer en op de muziek werd door bezoekers gedanst en meegezongen.Na de zomervakantie wil Sixteen eens in de veertien dagen een feest op zaterdag organiseren. De andere zaterdagen zijn voor de Partynights. Nu uitgaansgeledenheden als Choices en Querelle opgeheven zijn of de minimum leeftijd naar achttien jaar opschroeven, is er voor de Alphense jeugd weinig plek om uit te gaan; alleen Het Kasteel. Veel zestien- en zeventienjarigen gaan naar Citylife in Reeuwijk, maar die discotheek moet van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk ook dicht.De Sixteen-feesten worden ook georganiseerd door vrijwillgers van de MAX!, maar de activiteiten staan los van de Partynights. De alcoholloze Partynights zijn bestemd voor tieners tussen de elf (groep acht) en zeventien jaar.
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 gisteren 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...