IVN

Feest in het kabouterbos op 8 april

Op zaterdag 8 april om 13.30 uur is het groot feest in het Kabouterbos. De IVN jeugdgroep De Vlinders voor kinderen van 4-8 jaar viert haar 10-jarig bestaan. En zij krijgen een fantastisch cadeau aangeboden: meer dan 80 kabouters en drie nieuwe huisjes voor het kabouterbos. 

"De Lions Club Rhijnhart heeft zich ingezet om inwoners van Alphen aan den Rijn te stimuleren een kabouter te adopteren. En dan is goed gelukt", vertelt de organisatie. Bovendien wordt de Kinderburgemeester van Alphen aan den Rijn geïnstalleerd als Burgemeester van het Kabouterbos. Bij deze installatie is ook Wethouder Relus Breeuwsma aanwezig. Hij zal Maud een burgemeestersketting omhangen. 

Alle kinderen en belangstellenden worden gevraagd om de kabouters een mooi plekje te geven in het Kabouterbos. Ook is er vanaf 14.00 uur een Eierfeest in het Kabouterbos en rondom het bezoekerscentrum De Veenweiden. Niet alleen voor de Vlinders, maar voor alle kinderen uit de regio. Tot 15:00 uur kunnen kinderen starten met een achttal opdrachten op verschillende posten. Om 16:30 uur is het feest ten einde. 

Aanmelden

Kinderen kunnen zich op deze dag melden bij het bezoekerscentrum De Veenweiden om een opdrachtenkaart op te halen. Bij elke opdracht, die zij hebben gedaan, krijgen zij een sticker. En bij een (volle) kaart krijgen zij aan het einde een attentie. "Het is fijn als kinderen zich vooraf aanmelden: ivnvlinder@gmail.com."


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Kabalt Vuurwerk december 2023

Meer nieuws

Horeca gisteren 16:28

Njoy opent haar deuren in de Hooftstraat!

Hoewel het een dag later was dan gepland, kon dat de feeststemming niet temperen. Op zaterdag 2 december opende Njoy voor het eerst haar deuren voor gasten!

Werken gisteren 09:36

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 48

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.  

Blog Opinie 1 dec. 2023 19:59

MINERVA Tweede Kamer

Ik ben reuze benieuwd of Geert Wilders erin slaagt om alle gewenste neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op papier is het kippiekak, maar in de praktijk is het reuze lastig. De VVD wil niet. Pieter Omtzigt doet moeilijk. BBB slaat met de vuist op tafel. Zoiets dus.

Politie en handhaving 1 dec. 2023 17:09

Letselschadejurist vervolgd voor vermeende handtekeningvervalsing in Ridderhofzaak

Jurist Orlando Kadir wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie. De Letselschadejurist is door een oud-cliënt, die Kadir bijstond tijdens de schadeafhandeling van de schietpartij in de Ridderhof in 2011, aangeklaagd. Er zou op een contract van Kadir een handtekening staan, echter zou de oud-cliënt deze er niet opgezet hebben.