Grandcafé de Zaak
Advertorial Horeca

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!  

Dinsdag 17 september is het weer zover! Op de dag voorafgaand aan de jaarmarkt gaat het dak van Alphen eraf om iedereen alvast in feeststemming te brengen. DJ Bjorn zal voor de muziek zorgen zodat je alvast in de jaarmarkt sferen komt. We trappen de avond af om 20:00 uur op het terras (of bij slecht weer binnen bij Grandcafé de Zaak).

Wanneer je dit bericht deelt op de Facebookpagina van Grandcafé de Zaak, maak je kans op een VIP arrangement met een fles Champagne en een bittergarnituur voor 4 personen!

Waar? Bij Grandcafe de Zaak natuurlijk!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 11:15

Restaurantweek: Grand Café Eight

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer het menu van Grand Café Eight.

Advertorial Overige 19 okt. 2019 15:52

Gek van Fietsen is jouw nieuwe Qwic dealer

Sinds 1 oktober 2019 heeft Alphen aan den Rijn een nieuwe Qwic dealer. Met de sluiting van GABO Mobiliteitshuis is het dealerschap overgedragen aan Gek van Fietsen. Ook het onderhoud en het verzekeringswerk is overgenomen door het familiebedrijf. Huidige Qwic berijders hoeven zich dus geen zorgen te maken! Nog geen Qwic, maar wel interesse? Deze week zal de nieuwe collectie Qwic e-bikes in de showroom van Gek van Fietsen te zien zijn.  

Horeca 19 okt. 2019 14:46

Restaurantweek: Tijsterman

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer de beurt aan Tijsterman.