Grandcafé de Zaak
Advertorial Horeca

Feestelijke avond bij De Zaak

Op dinsdag 17 september is het feest bij Grandcafé de Zaak. Op de vooravond van de jaarmarkt gaat het dak er 's avonds af!  

Dinsdag 17 september is het weer zover! Op de dag voorafgaand aan de jaarmarkt gaat het dak van Alphen eraf om iedereen alvast in feeststemming te brengen. DJ Bjorn zal voor de muziek zorgen zodat je alvast in de jaarmarkt sferen komt. We trappen de avond af om 20:00 uur op het terras (of bij slecht weer binnen bij Grandcafé de Zaak).

Wanneer je dit bericht deelt op de Facebookpagina van Grandcafé de Zaak, maak je kans op een VIP arrangement met een fles Champagne en een bittergarnituur voor 4 personen!

Waar? Bij Grandcafe de Zaak natuurlijk!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 17:29

Corona-proof naar school: de middelbare scholen zijn weer open

Uitgestippelde looproutes, pauzes in lokalen, kleine klassen en ‘terugkomdagen’. Er ging veel voorbereiding aan vooraf, maar de middelbare scholen in Alphen zijn er helemaal klaar voor om weer leerlingen te ontvangen.  

Natuur en recreatie gisteren 16:49

Babynieuws vanuit Avifauna

Hoera! Afgelopen weekend zijn er vier vogels geboren in Vogelpark Avifauna. De jonge dieren kun je bewonderen in de Tropenhal.

Politiek gisteren 15:58

Alphen wil regionale invulling Klimaatakkoord iets scherper

De gemeente Alphen aan den Rijn is het eens met de Regionale Energie Strategie (RES) van de Regio Holland Rijnland. Toch willen zowel burgemeester en wethouders als de politieke partijen een aantal aanscherpingen.

Calamiteiten gisteren 14:39

Fietser zwaargewond na aanrijding

Op de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een fietser is hierbij zwaargewond geraakt.