Feestelijke dag met Sinterklaas in Winkelcentrum Atlas

Op zaterdag 18 november komt Sinterklaas aan in Nederland, dus ook in Winkelcentrum Atlas in Alphen aan den Rijn! De Goedheiligman komt om 13:00 uur aan in het winkelcentrum, waar hij tot 17:00 uur aanwezig zal zijn voor een dag vol feestelijkheden.

Nadat de Sint om 12:00 uur voet aan wal heeft gezet in Gorinchem, komt hij met gezwinde spoed naar Winkelcentrum Atlas in Alphen aan den Rijn. Hier worden bezoekers getrakteerd op een grote diversiteit aan activiteiten. Zo kunnen ze een bezoek brengen aan het kledingatelier van Sint, waar ze zich ook om kunnen laten toveren tot piet of door de Schmink-piet de meest creatieve creaties op hun gezicht kunnen laten zetten. In de ‘pakjeskamer’ kunnen verlanglijstjes ingevuld en ingeleverd worden, is er een mogelijkheid om te knutselen en er is natuurlijk heel veel te zien, het blijft natuurlijk de pakjeskamer.

In de pop-up ‘werkkamer van Sinterklaas’ kunnen de kinderen een gesprekje aanknopen met de Sint en uiteraard op de foto! “Het geheel is heel laagdrempelig en er is voldoende tijd en persoonlijke aandacht voor alle bezoekers”, laat de organisatie weten.

Avonturen van Minipiet

In de aanloop naar de intocht in de Atlas konden kinderen via de Facebookpagina van het winkelcentrum de avonturen van ‘Minipiet’ volgen. Deze piet was dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van de dag, alleen ging er traditiegetrouw iets niet helemaal goed. Gelukkig kan dit ‘foutje’ op de intochtdag, met hulp van de kinderen, worden rechtgezet! Dit gaat in de vorm van een leuke speurtocht die in en om het winkelcentrum is opgezet. Meedoen is uiteraard gratis.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."