McDonald's Alphen
Advertorial Horeca

Feestelijke heropening McDonald’s Alphen

Na een grote verbouwing van twee maanden is McDonald’s Alphen Drive weer helemaal open. Eerder was alleen de McDrive alweer open maar sinds 11 juni is ook het Restaurant weer geopend. Op zaterdag 25 juni vanaf 12:00 uur  wordt dit feestelijk gevierd met de gasten. Zo zijn er leuke activiteiten en is er een super scherpe actie waarbij gasten van McDonald’s Alphen Drive voor slechts € 1,50 van de iconische Big Mac kunnen genieten. 

De verbouwing

De McDrive heeft een hele transformatie ondergaan. Het Restaurant is zowel van buiten als van binnen helemaal gestript en weer opgebouwd. Buiten is nu een dubbele drivelane gerealiseerd, waardoor gasten nog sneller geholpen kunnen worden. Ook zijn de oude menuborden vervangen voor digitale borden, om zo nog beter én sneller in te kunnen spelen op de wensen van de gast.

In het Restaurant is een mooi nieuw interieur gebouwd, de keuken helemaal vernieuwd en zijn er nog meer bestelkiosken geplaatst, waaronder eentje op de tweede verdieping. Zo kunnen gasten nog makkelijker én sneller hun bestelling plaatsen of nog iets bijbestellen. "Het is echt een totale make-over geweest. Je herkent het Restaurant bijna niet meer terug, zo mooi is het geworden", blikt Restaurant manager Dennis de Jong terug op de verbouwing.

Ook Franchisenemers Françoise en Walther Jacobs zijn erg blij met het eindresultaat. "Door het vernieuwen van het complete Restaurant zijn we weer klaar voor de toekomst! We nodigen alle Alphenaren uit om het zelf te komen bekijken", aldus Françoise.

Feestelijke acties

Op zaterdag 25 juni om 12:00 uur wordt het Restaurant feestelijke heropent. Walther Jacobs: "Wij nodigen via deze weg al onze gasten uit om dit feestelijke moment samen met ons te vieren. De hele dag zijn er allerlei activiteiten en is de Big Mac voor slechts € 1,50 verkrijgbaar."

Ook zijn er die dag leuke activiteiten voor kinderen. Zo kunnen kinderen van 12:00 - 20:00 uur gratis springen op het springkussen en is er van 12:00 - 14:00 uur en 17:00 - 19:00 uur de mogelijkheid om met Mascotte Happy te knuffelen of op de foto te gaan. Tussen 12:00 - 16:00 uur kunnen kinderen ook gratis een mooie glittertattoo laten zetten.

Gasten die door de McDrive komen krijgen vanaf 25 juni bij besteding vanaf € 20 een gratis limited edition frietsaushouder voor in de auto. Voor deze actie geldt op=op!

Houd het Instagram account @McDonaldsalphen in de gaten voor het laatste nieuws en leuke acties van de restaurants in Alphen a/d Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.

Advertorial Beauty en verzorging gisteren 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.