Feestelijke opening PeuterStart Kikkervisjes

Donderdag 11 april is PeuterStart Kikkervisjes officieel geopend door Marie-Louise van Mourik (directeur-bestuurder van Junis Kinderopvang) en wethouder Gert-Jan Schotanus.

Tijdens de opening waren de kinderen van de Kikkervisjes en de ouders aanwezig. Ook kwamen er nieuwsgierige kinderen uit de buurt naar deze opening. De kinderen van de Kikkervisjes hadden zelf een mooi openingslint geknutseld, dat lint werd met een grote gouden schaar doorgeknipt. Daarna ging iedereen naar binnen en werden de kinderen en de pedagogisch medewerkers verrast met cadeaus. Zij kregen onder andere een gehaakte knuffelkikker en tuingereedschap om te gebruiken in de aangelegde moestuin.

Samenwerking met Scouting Willem Barendsz
Junis gaat samenwerken met Scouting Willem Barendsz. Ze delen het pand van PeuterStart Kikkervisjes. Zo mag de welpenhorde in het weekend bij slecht weer het mooie pand gebruiken. Tijdens de feestelijke opening is het contract hiervoor ondertekend door Ard Kuijper (voorzitter van de scouting) en Marie-Louise van Mourik.

PeuterStart
PeuterStart is een partner van Junis Kinderopvang gericht op peuteropvang. Hier zijn kinderen van 2 tot 4 jaar van harte welkom om met elkaar te spelen. Een dagdeel bij PeuterStart staat in het teken van ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen. Junis biedt op iedere PeuterStart-locatie een VVE-programma, VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse educatie. Bij voorschoolse educatie krijgen peuters een specifiek aanbod aan activiteiten gericht op (taal)ontwikkeling. Het doel: alle kinderen gelijke kansen geven in het onderwijs.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Gezondheid en welzijn gisteren 18:40

Toolkit helpt verpleeghuizen slim incontinentiemateriaal in te voeren

Slim incontinentiemateriaal kan de kwaliteit van leven van verpleeghuisbewoners verbeteren, daar zijn zowel onderzoekers als zorgmedewerkers het over eens. Toch blijken er nogal wat hobbels genomen te moeten worden vóórdat zorgorganisaties hier blijvend mee gaan werken. “Waarom is dat?” vroegen verschillende VVT-organisaties in de regio zich af. ActiVite onderzocht het en deelt de geleerde lessen nu in de ‘Toolkit slim incontinentiemateriaal’.

Politie en handhaving gisteren 17:27

Politie geeft beelden vrij van verdachte explosie aan de Stoelmatter

Mogelijk bestaat er een relatie tussen de explosies die op 1 juni in Alphen aan den Rijn en op 28 juni in Nieuwkoop plaatsvonden. De politie heeft daarom beelden vrijgegeven van de verdachte en toont de camerabeelden dinsdagavond ook in Opsporing Verzocht.

Wonen en bouwen gisteren 16:15

Appartementencomplex Castellum krijgt opknapbeurt

Eind vorig jaar kocht de particuliere vastgoedonderneming Newomij het appartementencomplex Castellum, gevestigd nabij het gelijknamige theater. Recentelijk hebben ze het complex een opknapbeurt gegeven.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 14:08

Theater voor Formule-1 liefhebbers!

Na een felle strijd zondag in Jeddah, die menig Formule 1 liefhebber op het puntje van zijn stoel achterliet, wacht zondag in Abu Dhabi de zinderende ontknoping in de strijd om de wereldtitel in de Formule 1. Voor alle fans die na zondag nog geen genoeg hebben van alles wat met racen te maken heeft, biedt Castellum op vrijdag 11 maart ‘Het Grote Grand Prix Circus 2’. Een wervelende voorstelling met Rob Kamphues, Rob van Gameren en Tom Coronel.