Word eens wakker
Advertorial Winkels

Feestelijke opening 'Word eens wakker!'

Alphen aan den Rijn is binnenkort een bijzondere winkel rijker. Op De Werf opent Mariska van der Haven op zaterdag 1 februari haar winkel met de naam ‘Word eens wakker’. Het betreft een winkel in tweedehands dameskleding. Alle stukken hebben een duurzaam predicaat. De feestelijke grand opening is die dag van 10:00 tot 16:00 uur.

Met de komst van ‘Word eens wakker’ gaat voor de jonge onderneemster een droom in vervulling. In de Liefsfabriek in Hazerswoude Dorp organiseerde ze in het verleden reeds zeven keer een closet sale die druk werd bezocht. Ook daar verkocht zij tweedehands kleding. “De Werf is een hotspot en voor mij de perfecte locatie”, zegt ze. “De ondernemersvereniging zocht in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn naar partijen zoals ‘Word eens wakker’: anders en met een duidelijk doel voor ogen. Bovendien heb ik in het verleden bewezen dat hergebruikte materialen, mits het kwaliteit betreft en trendy is, in trek zijn.”

‘Word eens wakker’ is een bedrijf dat is geboren vanuit een ideëel gedachtengoed. Mariska wil dat kleding een tweede leven krijgt. “De vervaardiging van kleding gaat ten koste van het milieu en wordt soms onder bedenkelijke omstandigheden gemaakt. Daarom is het beter om de levensduur van goede kleding te verlengen. Dan hoeft er uiteindelijk minder kleding te worden geproduceerd.” Haar winkel is er voor alle vrouwen. “Er zijn diverse stijlen te bewonderen en ik heb alle maten in de rekken hangen: van 34 tot en met 46. Voor ieder wat wils dus.”

Het adres is Industrieweg 4 in Alphen aan den Rijn. Iedereen is van harte welkom om tussen 10:00 en 16:00 uur langs te komen tijdens de opening. Er is muziek en er worden hapjes en drankjes geserveerd.

Kijk voor meer informatie op www.mariskavdhaven.nl of www.wordeenswakker.nu.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 10:49

Stormloop kaarten De Beentjes van Sint Hildegard

Ze is dé ster van het witte doek en van het theater: Johanna ter Steege. De kassa van Castellum wordt overspoeld met de vraag naar tickets voor De Beentjes van Sint Hildegard, waarin zij de hoofdrol vertolkt. Het speelfilmdebuut van Herman Finkers scoort zo goed in de Alphense bioscoop, dat de film komende week ook een aantal keer in de grote Fonds Alphenzaal te zien is.

Natuur en recreatie vandaag 09:42

Eerste paal voor Klimpark Alphen de grond in

Op dinsdagochtend 25 februari is de eerste paal voor Klimpark Alphen in Park Zegersloot de grond ingegaan. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl waren aanwezig bij de ceremonie.

Politiek vandaag 08:53

Hazerswoudse raadsleden hebben vraagtekens bij verkeersplannen

Raadsleden van CDA, Nieuw Elan, D66 en VVD stellen, in principe namens Hazerswoude-Dorp waar zij wonen, vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Zij willen vooral weten waarom de gemeenteraad en de dorpsbewoners ineens buitenspel staan.