Word eens wakker
Advertorial Winkels

Feestelijke opening 'Word eens wakker!'

Alphen aan den Rijn is binnenkort een bijzondere winkel rijker. Op De Werf opent Mariska van der Haven op zaterdag 1 februari haar winkel met de naam ‘Word eens wakker’. Het betreft een winkel in tweedehands dameskleding. Alle stukken hebben een duurzaam predicaat. De feestelijke grand opening is die dag van 10:00 tot 16:00 uur.

Met de komst van ‘Word eens wakker’ gaat voor de jonge onderneemster een droom in vervulling. In de Liefsfabriek in Hazerswoude Dorp organiseerde ze in het verleden reeds zeven keer een closet sale die druk werd bezocht. Ook daar verkocht zij tweedehands kleding. “De Werf is een hotspot en voor mij de perfecte locatie”, zegt ze. “De ondernemersvereniging zocht in samenwerking met de gemeente Alphen aan den Rijn naar partijen zoals ‘Word eens wakker’: anders en met een duidelijk doel voor ogen. Bovendien heb ik in het verleden bewezen dat hergebruikte materialen, mits het kwaliteit betreft en trendy is, in trek zijn.”

‘Word eens wakker’ is een bedrijf dat is geboren vanuit een ideëel gedachtengoed. Mariska wil dat kleding een tweede leven krijgt. “De vervaardiging van kleding gaat ten koste van het milieu en wordt soms onder bedenkelijke omstandigheden gemaakt. Daarom is het beter om de levensduur van goede kleding te verlengen. Dan hoeft er uiteindelijk minder kleding te worden geproduceerd.” Haar winkel is er voor alle vrouwen. “Er zijn diverse stijlen te bewonderen en ik heb alle maten in de rekken hangen: van 34 tot en met 46. Voor ieder wat wils dus.”

Het adres is Industrieweg 4 in Alphen aan den Rijn. Iedereen is van harte welkom om tussen 10:00 en 16:00 uur langs te komen tijdens de opening. Er is muziek en er worden hapjes en drankjes geserveerd.

Kijk voor meer informatie op www.mariskavdhaven.nl of www.wordeenswakker.nu.


Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 19:40

Elektrische scooter bij woning in brand

Op de Nieuwedijk in Alphen is de brandweer op zaterdagavond in actie gekomen voor een elektrische scooter die in brand stond. 

Advertorial Economie gisteren 16:21

Kroes en Partners: de notaris met een menselijke maat

Een notaris is een saaie, oude man die af en toe een stempel of een handtekening ergens op zet. Toch? Notariskantoor Kroes en Partners bewijst het tegendeel. “Kwaliteit is bij ons net zo belangrijk als de menselijke factor. Wij denken actief met de klant mee en denken altijd in oplossingen.”

Coronavirus in Alphen gisteren 14:11

‘We Care For You’: geef jij ook een behandeling cadeau voor onze zorghelden?

De coronacrisis onderstreept hoe belangrijk goede zorgverlening is. The Center of Beauty vindt dat zorgpersoneel meer verdient dan alleen applaus. Daarom zijn zij de actie ‘We Care For You’ gestart, waarbij zorgmedewerkers in het zonnetje worden gezet. De reacties zijn overweldigend, daarom doen ze een oproep aan andere ondernemers. 

Evenementen gisteren 13:24

Coronaproof langs de deuren met Halloween en Sint-Maarten

De Halloween-evenementen konden door de aangescherpte maatregelen helaas geen doorgang vinden, maar langs de deuren met Halloween en Sint-Maarten mag wel. Maar hoe doe je dat zo coronaproof mogelijk?