Advertorial Winkels

Feestmaand op het Rijnplein: win een waardebon van H&M

De hele maand september is het feestmaand op het Rijnplein. Zestien winkels verloten in totaal 665 waardebonnen. Dit keer verloot H&M 30 waardebonnen ter waarde van € 50,-.

“Het coronavirus houdt iedereen in zijn greep”, vertelt Hans van Put namens het bestuur van ondernemersvereniging Rijnplein. “Alle winkels en horeca hebben maatregelen genomen om onze klanten en bezoekers te beschermen, zodat zij op een veilige manier kunnen winkelen. Ook zijn heel veel winkels op zondagen geopend om een goede spreiding van klanten te garanderen.”

Maar het aantal bezoekers aan het Rijnplein is de afgelopen periode wel sterk gedaald. Daarom is er een actie verzonnen. “Als bestuur willen wij de ondernemers ondersteunen en ervoor zorgen dat de bezoekersaantallen weer als vanouds worden. Dit doen we door super leuke en welkome like en winacties te organiseren. Via ons social media kanaal geven 16 winkels in totaal 665 kennismakingscheques weg ter waarde van € 24.000. We hopen dat veel consumenten gebruik zullen maken van deze kans!”

Hoe doe je mee?

  1. Like de Rijnplein Facebookpagina: https://www.facebook.com/Rijnplein/
  2. Tag 2 of meer vrienden in de comments bij dit bericht.
  3. Like deze post van het Rijnplein.
  4. Verdubbel je kansen door deze post van het Rijnplein te delen

Op 17 september neemt het Rijnplein contact op met de gelukkige winnaars.

Let op: deze winactie loopt via de Facebookpagina van het Rijnplein en dus niet via Alphens.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek vandaag 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.

Wonen en bouwen vandaag 15:51

Lumen Holland Rijnland opent Respijthuis in Alphen

Een veilige plek voor wie het even tegenzit. Mensen met psychische klachten kunnen vanaf medio oktober terecht in het Respijthuis. Het pand, gelegen aan de Prins Hendrikstraat 135, wordt zaterdag 10 oktober feestelijk geopend.