Rijnplein
Advertorial Winkels

Feestmaand op het Rijnplein: win een waardebon van McDonald’s

De hele maand september is het feestmaand op het Rijnplein. Zestien winkels verloten in totaal 665 waardebonnen. Dit keer verloot McDonald’s 100 waardebonnen ter waarde van € 15.

“Het coronavirus houdt iedereen in zijn greep”, vertelt Hans van Put namens het bestuur van ondernemersvereniging Rijnplein. “Alle winkels en horeca hebben maatregelen genomen om onze klanten en bezoekers te beschermen, zodat zij op een veilige manier kunnen winkelen. Ook zijn heel veel winkels op zondagen geopend om een goede spreiding van klanten te garanderen.”

Maar het aantal bezoekers aan het Rijnplein is de afgelopen periode wel sterk gedaald. Daarom is er een actie verzonnen. “Als bestuur willen wij de ondernemers ondersteunen en ervoor zorgen dat de bezoekersaantallen weer als vanouds worden. Dit doen we door super leuke en welkome like en winacties te organiseren. Via ons social media kanaal geven 16 winkels in totaal 665 kennismakingscheques weg ter waarde van € 24.000. We hopen dat veel consumenten gebruik zullen maken van deze kans!”

Hoe doe je mee?

  1. Like de Rijnplein Facebookpagina: https://www.facebook.com/Rijnplein/
  2. Tag 2 of meer vrienden in de comments bij dit bericht.
  3. Like deze post van het Rijnplein.
  4. Verdubbel je kansen door deze post van het Rijnplein te delen

Op 27 september neemt het Rijnplein contact op met de gelukkige winnaars.

Let op: deze winactie loopt via de Facebookpagina van het Rijnplein en dus niet via Alphens.nl.


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

Calamiteiten vandaag 11:44

Bedreiging op de Klepperman, politie zoekt verdachte

Er is een Burgernet bericht uitgestuurd voor een verdachte situatie aan de Klepperman (2401 GH) in Alphen. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft daarvoor een signalement vrijgegeven.