Rijnplein
Advertorial Winkels

Feestmaand op het Rijnplein: win een waardebon van Nelson

De hele maand september is het feestmaand op het Rijnplein. Zestien winkels verloten in totaal 665 waardebonnen. Dit keer verloot Nelson 30 waardebonnen ter waarde van € 50.

“Het coronavirus houdt iedereen in zijn greep”, vertelt Hans van Put namens het bestuur van ondernemersvereniging Rijnplein. “Alle winkels en horeca hebben maatregelen genomen om onze klanten en bezoekers te beschermen, zodat zij op een veilige manier kunnen winkelen. Ook zijn heel veel winkels op zondagen geopend om een goede spreiding van klanten te garanderen.”

Maar het aantal bezoekers aan het Rijnplein is de afgelopen periode wel sterk gedaald. Daarom is er een actie verzonnen. “Als bestuur willen wij de ondernemers ondersteunen en ervoor zorgen dat de bezoekersaantallen weer als vanouds worden. Dit doen we door super leuke en welkome like en winacties te organiseren. Via ons social media kanaal geven 16 winkels in totaal 665 kennismakingscheques weg ter waarde van € 24.000. We hopen dat veel consumenten gebruik zullen maken van deze kans!”

Hoe doe je mee?

  1. Like de Rijnplein Facebookpagina: https://www.facebook.com/Rijnplein/
  2. Tag 2 of meer vrienden in de comments bij dit bericht.
  3. Like deze post van het Rijnplein.
  4. Verdubbel je kansen door deze post van het Rijnplein te delen

Op 19 september neemt het Rijnplein contact op met de gelukkige winnaars.

Let op: deze winactie loopt via de Facebookpagina van het Rijnplein en dus niet via Alphens.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.